Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot Dariusa?

CovallGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chcialbym zwrócić Dariusa i Riven. Czy jest to możliwe ? Dariusa kupiłem  25.03.2014r a Riven 15.03.2014 . Po prostu niie podobaja mi sie te championy i tyle.. Da rade zeby RIOT mi oddał mi za nie ip?

Opublikowano

Możesz za darmo (bez używania żetonów) oddać tylko postacie po reworku (zmiana skilli, lub wyglądu) do 90 dni od reworka.

Opublikowano

Co do Dariusa to on ma w 90% ukończony rework, przez co w niedalekiej przyszłości będziesz mógł go zwrócić bez używania żetonów.

Opublikowano

Nie wymienią ci ani riven ani dariusa , do zwrotu przez support zalicza się tylko mocny rework albo zmiana graficzna : Np . ostatnio gragas czy heimerdinger . :)

Nerfy i buffy nie wpływają na to , od tego są żetony . 

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Czekaj aż Darius dostanie rework i pisz do supportu o zwrot; Riven tylko żetonem możesz zwrócić

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...