Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Molibyście mi napisać taki prosty skrypt?(Pilne)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

program ma działać na takiej zasadzie: klikam 3 na klawie i sie aktywuje 3 a po np 10ms aktywuje sie lewy przycisk myszy. i poprostu za każdym razem jak kilkne 3 to ma sie aktywowac i po takim czasie jaki wybiorę ma sie aktywowac wybrany klawisz czyli w tym przypadku lpm.

Opublikowano

jak kilkne 3 to ma sie aktywowac i po takim czasie jaki wybiorę ma sie aktywowac wybrany klawisz czyli w tym przypadku lpm.

Spróbuj czegoś w rodzaju:

#include <misc.au3>
While 1
If _isPressed(33) Then
	Sleep($ile_czekac_w_ms)
	mouseclick("left",$x,$y)
EndIf
WEnd

Nie wiem, czy będzie działać bo nie sprawdzałem ponieważ zaraz wyjeżdżam, ale powinno.

@edit: Działa, dodam kod trójki.

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

Sleep(Random(1,10,1))

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

$Los=Random(1,10,1)

Sleep($Los)

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano
$Los=Random(1,10,1)
Sleep($Los)

A ty myślisz że co ja napisałem wyżej?? Raport za spam

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Pf... Spoko.
PS. Nie nabijaj postów.
@edit: To już raczej powielanie odpowiedzi, kara za oba to 5pkt.

Cytat

Opublikowano

@topic

Łap mniej lagujący:

HotKeySet("3","click")
While 1
    Sleep(250)
WEnd
Func click()
    Sleep(Random(1,10,1))
    MouseClick("left",X,Y)
EndFunc

Opublikowano

Dzięki wielkie. Jednak jest pewien problem :/ bo potrzebne mi to do gry, konkretnie 4story. Problem w tym, że wykrywa macro gdy to uruchamiam :/ musiałby to byc nieco bardziej rozbudowane by gra nie wykryła tego.

kod podany przez up niestety nie działa

Opublikowano

Dzięki wielkie. Jednak jest pewien problem :/ bo potrzebne mi to do gry, konkretnie 4story. Problem w tym, że wykrywa macro gdy to uruchamiam :/ musiałby to byc nieco bardziej rozbudowane by gra nie wykryła tego.

kod podany przez up niestety nie działa

Jak nie działa jak działa... Jak nie umiesz wpisać x i y to sie za programowanie nie bierz... hackshileda nie ominiesz bez ingerowania w kod gry możesz już o tym zapomnieć...

Opublikowano

Kod podany przez kolegę u góry działa, X i Y są opcjonalne, nie musisz ich używać:

HotKeySet("3","click")
While 1
    Sleep(250)
WEnd
Func click()
    Sleep(Random(1,10,1))
    MouseClick("left") ;możesz dodać miejsce przycisków(X, Y)
EndFunc
Cytat

Opublikowano

Kod podany przez kolegę u góry działa, X i Y są opcjonalne, nie musisz ich używać:

HotKeySet("3","click")
While 1
    Sleep(250)
WEnd
Func click()
    Sleep(Random(1,10,1))
    MouseClick("left") ;możesz dodać miejsce przycisków(X, Y)
EndFunc

Raport za spam i doublepost

Opublikowano

Ja pier*ole ogarnij się z tymi reportami bo mu tylko tłumaczę -,-

Kod podany przez kolegę u góry działa, X i Y są opcjonalne, nie musisz ich używać

Cytat

Opublikowano

Ja pier*ole ogarnij się z tymi reportami bo mu tylko tłumaczę -,-

Raport... Nie tłumaczysz mu tylko kopiujesz mój kod i zmieniasz niepotrzebnie 2 literki przestań nabijać posty

Opublikowano

Ja walę,TY zaraz dostaniesz raporta za spam -,-
Patrz kurde:

podany przez kolegę u góry działa, X i Y są opcjonalne

Cytat

Opublikowano

Ja walę,TY zaraz dostaniesz raporta za spam -,-

Patrz kurde:

I co to ma do rzeczy? nic tylko to że zmieniasz mój kod non stop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...