Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić CS:S?

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie warto kupić czy ktoś gra wgl ?  bo ja grałem ale doszły aktualizacje  nie mogłem już grać, więc pytam czy warto kupić klucz ?

Opublikowano

Wydaje mi się, że jeszcze warto.

Ludzie grają jeszcze w CS:S, sporo jest jeszcze polskich serwerów.

Ale czy nie lepiej zastanowić się nad kupnem Cs:Go?

Opublikowano

Chcesz sie pobawić na 4funach ? - CS:S
Chcesz postrzelać, pobawić się w symulator skorek i skrzynek - CS:GO

Osobiście przegrałem 400h w CS:S, na 4funach, które mnie dopiero znudziły kiedy mój ulubiony serwer upadł, a 4funy na CS:GO ssą.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

W CS:S gra mniej ludzi niż w 1.6 lub GO + jest droższe, albo w podobnej cenie, także zamiast sourca polecam globala.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kup na Allegro CS Complete na Steam. W paczce (Cs 1.6, Cs CZ, Cs Source, CS:GO) za 38zł.

@ topic

Warto kupić CSS. Dużo ludzi gra :).

3774528914.png

Opublikowano

Jak najbardziej warto, przegrałem ponad 2k godzin głównie na 4funach i nadal mnie to nie znudziło, jak chcesz to nawet mogę Ci podać kilak fajnych polskich serwerów : )))

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Warto. Duzo ludzi jeszcze gra, jak na dzisiejsze czasy ladna grafika, nie jest drogi. To jest taka gra do pogrania ffa 4fun ew jakichs jaili/dr/mg.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Warto, szczególnie że jest to podstawa do Garry's Moda, który jest naprawde świetną grą. Nie zmieniając tematu dużo osób jeszcze gra, mimo iż cena jest wysoka

• 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Jeśli masz słaby PC, jak u mnie (max 40fps w CS GO) to kup sobie SOURCE.Grając w SOURCE miałem 80fps, co jest wyczynem jak na mojego grata :).Drugim argumentem jest to,że gdy grasz w Garrys mod i uwielbiasz Trouble in Terrorist Town to to umili ci grę, ponieważ nie będziesz musiał pobierać z warsztatu steam różnych dodatków.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...