Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecna meta

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Czy takie picki jak Vladimir można powiedzieć że zapomniane nadają się jeszcze na tego topa ? 

Np. Singed,Vladimir,Rumble ? 

Opublikowano

Vladimir oraz Singed totalnie już nie wchodzą tutaj w grę. 

Co do Rumble to jestem innego zdania. Skubaniec ma dmg, potrafi się wybronić i w late robi niezłą zadymę. 

8372383248.png
Opublikowano

O Rumble poznałem opinie a irelka czy potrafi coś zrobić ? Oglądałem Wickd`a i bardzo spodobała mi się gra tą postacią 

Opublikowano

O Rumble poznałem opinie a irelka czy potrafi coś zrobić ? Oglądałem Wickd`a i bardzo spodobała mi się gra tą postacią 

Irelia też jest dobra, ale nie radzi sobie dobrze bez feeda na początku. Ogólnie jak przegra early to i przegra late. Nie ma w teamie jakiegoś tanka (chodzi mi tutaj o junglera ze stunem) to kappa.

8372383248.png
Opublikowano

Musisz zagrać sam i zobaczyć. Jeśli grasz czymś bardzo dobrze to nie patrz czy jest w mecie czy nie.

Vladimira ostatnio sporo widzę.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Pytam się Was o te postacie bo mam zamiar kupić kogoś takiego "zapomnianego" na tego topa żeby ludzie nie wiedzieli jak grać na takiego champa :D

Opublikowano

do irelki podobno masz shena i gg juz jest.

bo ganki albo doganianie leci z W i potem Q na miniona i od razu pada.

irelka zawsze dobra była i będzie, dolatuje w tf do ap/ad carry i trzyma go

Opublikowano

moze lissandra?

Bardzo mocny pick ale chyba nie w mecie:

-Spowolnienie

-Uruchomienie

-Escape

-2 Uzycia ulta . w jednym z uzyc niesmiertelnosc

- harras

Opublikowano

moze lissandra?

Bardzo mocny pick ale chyba nie w mecie:

-Spowolnienie

-Uruchomienie

-Escape

-2 Uzycia ulta . w jednym z uzyc niesmiertelnosc

- harras

Na topa lissandrą ? 

Opublikowano

Cos zapomnianego ? Graj POPPY na topie ! :) Uwierz mi,ze raczej sie tego spodziewac ludzie nei beda,a jest bardzo silna. Mozesz takze udyrem grac na topie (w tygrysie czy co tam jest pod DMG <q>). Jak nie trafi Ci sie nida czy inne zasiegowe gowno to linia praktycznie wygrana :) 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) Kupuję poppy i irelke :) Mógłby ktoś wytłumaczyć o co chodzi w graniu irelią ? Bo nie mogę ogarnąć tych jej skilli 

Opublikowano

maxujesz w, co daje dobry sustain, starasz sie dużo farmić, jak najmniej używając q bo zrzera mane bardzo. W fazach laninu jesteś średnio-słaby więc sie wbijaj w enemy tylko jak masz gang doskakujesz do miniona dajesz e jugler robi dmg na koniec drugie q i powinien byc kill

Opublikowano

Vlad na topie? Teraz juz nie tak samo jak Singed , Yorick(dlaczego Yorick nie?) Otoż w tf naprawde jest ciezko , ale push lane jest potezny oraz haras.

Lissandra teraz moim zdaniem nie . W s3 Kubon (dawny gracz MYM) bardzo dużo nią grał. 

Irelia. Po tych wszystkich nerfach itp nadal bardzo mocna i opłaca sie nią grac . Bardzo dobrze , ze ja zakupiles :)

QcT.png

Potrzebujesz pomocy na temat top lane lub midzie? pisz na PW

Opublikowano

Moglibyście podać build na irelke ? 

Ja buduję pierwsze trinity,omena,spirit,merce/tabi,czasem sunfire i botrka.

Napiszcie mi czy jest to dość dobry build czy zmienić go całkowicie jeśli tak to na jaki ?  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...