Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Projekt GTA - INFO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze ten temat żeby poinformować was że pracujemy nad wielkim projektem w MC. Będzie to serwer gta z autorskimi pluginami, czegoś takiego jeszcze nie widzieliście. Będzie można wykupić sobie dom lub mieszkanie, kupić samochody, założyć gang. I wszystko to bez modów, tylko z texturepackiem! Jeśli ktoś chciałby pomóc mój skype: marcel.litwinowicz.piwoni zaakceptujemy każdą pomoc! No więc to na tyle. Pozdrawiam, Marcel

Kliknij, aby przejść do prezentacji!
uMRdlxV.png

Opublikowano

Bez modów ok ale juz widzie pierwsze problemy samochody ok jest plugin ale on zjada dużo ramu wiem po swoim doswadczeniu (na 1gracz na serwerze przypada ok 64 ramu a z tym plutonem ok 128 ramu ) chyba ze użyjesz zwykłych torów i trochę redstona jak chcesz mogę ci pomóc ale tylko w tym bo z swoim serwem mam kupę robot

Opublikowano

Hm.. zastanawia mnie czy ten projekt będzie istnieć . Wiele osób obiecało nam dokładnie to samo, lecz projekty upadały.

Opublikowano

Bez modów ok ale juz widzie pierwsze problemy samochody ok jest plugin ale on zjada dużo ramu wiem po swoim doswadczeniu (na 1gracz na serwerze przypada ok 64 ramu a z tym plutonem ok 128 ramu ) chyba ze użyjesz zwykłych torów i trochę redstona jak chcesz mogę ci pomóc ale tylko w tym bo z swoim serwem mam kupę robot

Na samochody pisze autorski plugin :)

Hm.. zastanawia mnie czy ten projekt będzie istnieć . Wiele osób obiecało nam dokładnie to samo, lecz projekty upadały.

Bardzo się staramy, mamy zgraną ekipę :D

Jest juz server z mapa gta san

Budujemy autorską mapę

uMRdlxV.png

Opublikowano

Kolejny temat do nabijania postów, zgadłem? "Projekt" Nie wypali jak każdy inny.

Nie wiem o co ci chodzi, ja nie nabijam postów. Informuje tylko że pracujemy nad projektem. Czy to wypali to nie tobie oceniać

uMRdlxV.png

Opublikowano

@Autor

Zastanawiam się, czy pomysł nie jest TROSZKĘ skopiowany z mojego "projektu" (Który, nadal funkcjonuje <3).

Kupowanie mieszkań, to był nasz pomysł. Jeżeli się nie mylę, to tylko w naszym projekcie taki był.

Z gangiem, to spoko, nie czepiam się, bo co innego mogło by być w GTA: SA xD

Ale, no spoko.

My serwa nie założyliśmy, to może wy go założycie.

Jeżeli pomysł wypali będziecie mieć w *** dużo graczy <3

Powodzenia! <3

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Autor

Zastanawiam się, czy pomysł nie jest TROSZKĘ skopiowany z mojego "projektu" (Który, nadal funkcjonuje <3).

Kupowanie mieszkań, to był nasz pomysł. Jeżeli się nie mylę, to tylko w naszym projekcie taki był.

Z gangiem, to spoko, nie czepiam się, bo co innego mogło by być w GTA: SA xD

Ale, no spoko.

My serwa nie założyliśmy, to może wy go założycie.

Jeżeli pomysł wypali będziecie mieć w *** dużo graczy <3

Powodzenia! <3

Dzięki za opinie, jeśli chcesz możesz pomóc :)

uMRdlxV.png

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Gdy chodziłem po MPCforum.pl jako gość bez rejestracji zauważałem takie projekty które wypalały ale po paru dniach padały drugie wogóle nie wypaliły,no to teraz ciekawy jestem czy projekt GTA wypali.Chętnie bym zagrał.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Gdy chodziłem po MPCforum.pl jako gość bez rejestracji zauważałem takie projekty które wypalały ale po paru dniach padały drugie wogóle nie wypaliły,no to teraz ciekawy jestem czy projekt GTA wypali.Chętnie bym zagrał.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

Dzieki za opinie :) Mam nadzieje że wypali, bardzo długo nad tym już pracujemy

uMRdlxV.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...