Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Cs 1,6

BombaPizmu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Mam problem z cs 1.6

chciałem se pograć z botami i gdy już tam ustawie swoje opcje daje ok serwer sie ładuje i jest ten opis serwera i kilka sie ok by wybrać drużyne i gra automatycznie odrazu łapie zawieche

pomaga tylko menadżer zadań

Komp :

1 gb grafa

4 gb ramu

500 gb dysk

2,8 x2 procek

Win 7 ultimate 64 bit

czytałem na necie że jest to wina zgodności ustawiłem nawet na xp service pack 3 i dalej nie działa uruchamiałem jako admiinstrator też nie działa

czytałem tez że niby jakiś proces bloczy lecz go nie mam

Dodam że instalowałem już z 10 csów innych i dalej ten sam problem występował

ma ktos może jakiś pomysł ? daje dużo +++ za rozwiązanie !

p2a4.jpg

Opublikowano

Nie zainstalowałeś 10 csów innych, bo aby w pełni poprawnie działały musisz wywalić wszystko co z nimi związane przed zainstalowaniem kolejnego. Odinstaluj wszystkie cs'y jakie masz teraz zainstalowane, pobierz cs 1.6 v7 i wgraj do niego patch v23.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Stwórz nową gre bez dodawania botów . Jak gra się załaduje , wybierzesz drużyne to wejdź do konsoli i wpisz "bot_add_ct" tyle razy , ile chcesz mieć botów w ct i "bot_add_tt" tyle razy , ile chcesz mieć botów w tt .

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Przeinstaluj boty . Wgraj sobie nowego cs'a . Lub kup steam .A na serwerach tez sie tak dzieje czy tylko na zwyklej ? Mozesz tez przeinstalowac gre lub zainstalowac na innym dysku .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

wszędzie gdzie nie wejde dzieje się problem z wybraniem drużny

czy stworze przez Dedicated Server czy wejde na jakiś prywatny i tak mam problem z dołączeniem do drużny

wygrałem cs kilka instalek i dalej nie działało ten sam problem sie pokazywał

p2a4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...