Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz wygrywać rankedy graj w nocy

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak powiem szczerze, przynajmniej w moim przypadku, gram tylko w nocy, grają wtedy normalni ludzie a tu dam przykład.
Oczywiście grałem w południe 13 godz. i przegrałem bo jakiś idiota trollował.....Ps. Mam nadzieje, że się wydostane z brązu :D

2901d019f1f33.pnge523840425a66.png

Opublikowano

Ale nie można zrobić tak, żeby w dzień też z normalnymi ludźmi grać, grałem z Polakami którzy mnie puszczali na linie jeżeli chciałem. Pojebane jest ten system dobierania

Opublikowano

Ja byłem w brąz 1 i w dzień nic ugrać się nie dało i z kolegą w piątek o  22 premade bodajże miałem b1 40 pkt i  sobotra  4 rano srebro 5 w czym przegrałem tylko 1 mecz w seri .

Opublikowano

Nie ma reguł dotyczących o jakiej porze czasowej lepiej grać.Jeśli ty wygrywasz ktoś musi przegrać nic się nie zmienia.

Są różne przypadki np. ktoś tam gra po nocy i rodzic go nakryje (załóżmy hipotetyczna sytuacja) i idzie afk. Nie mamy wpływu na rozwój wydarzeń przed monitorami którzy z tobą grają szansa że będziesz miał afka(trolla itp itd) jest taka sama w nocy jak i w dzień.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Po serii lostów w nocy jets ok. Po serii winów dużo gorszych graczy dobiera w nocy niż w dzień;d

Przynajmniej w moim przypadku.

League of Legends

Opublikowano

No to tak powiem szczerze, przynajmniej w moim przypadku, gram tylko w nocy, grają wtedy normalni ludzie a tu dam przykład.

Oczywiście grałem w południe 13 godz. i przegrałem bo jakiś idiota trollował.....Ps. Mam nadzieje, że się wydostane z brązu :D

2901d019f1f33.pnge523840425a66.png

ale przecież przeciwny team przegrywa.  więc bez sensu argument żeby grac w nocy 

Opublikowano

No racja ale byłem na końcu w bronze v a już mogłem trafić do III. Może to przez to, że przegrałem x meczy pod rząd to dawało mi normalnych ludzi

Pasjonat
Opublikowano

To jest oczywiste :D ja duoqq gram od 22 do 2/3 i wygrywamy 5 z 6 gier, tak samo w wakacje albo rano od 6 do 9/10.

.

Opublikowano

Nie ma reguł dotyczących o jakiej porze czasowej lepiej grać.Jeśli ty wygrywasz ktoś musi przegrać nic się nie zmienia.

Są różne przypadki np. ktoś tam gra po nocy i rodzic go nakryje (załóżmy hipotetyczna sytuacja) i idzie afk. Nie mamy wpływu na rozwój wydarzeń przed monitorami którzy z tobą grają szansa że będziesz miał afka(trolla itp itd) jest taka sama w nocy jak i w dzień.

Jest roznica o ktorej gramy. W nocy nie mają obiadów.

andrew3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...