Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

!NoWy i PoRYwaJąCy SerWeR!

DarnoczeG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!! ZAPRASZAM!!!

IP: my-frax.maxc.pl                                                                                                       IP: my-frax.maxc.pl 

Wersja Gry to: 1.7.2

Nasz nowy server kusi zapachem wspaniałej gry Survival + SkyBlock 

Myślę, że naszą ciężką prace zobaczycie i wam się to spodoba. :D post-1140352-0-75631000-1397246019.jpg  

Administacja - Jeśli was obchodzimy :D

JA Szakul1 i Jabay529 - my jestesmy właścicielami , lecz nie jesteśmy sami :)

DarnokPL- nasz wspaniały SkyTech - Dzięki niemu na naszym serverze goszczą przeróżne pluginy.

wikixcvb - nasz Budowniczy który wspaniale buduje myślę, że nie jedną jego budowla się zachwycicie. 

Są także przyszli SkyAdmini acy jak:

cap \ SewkoPL \ Saper

Naszym drugim budowniczym stara się być:

KadikoSs

PLANOWANE MINI GRY TAKIE JAK :

- Vampieraz

- Skywars

Rekrutajca OFF gdy będzie was dużo pomyślimy, lecz na razie możecie kupić range

VIP - koszt jej to ok. 10zł  vip ma dostęp do pokoju vip. Dostaje EQ i ma większe szanse na zddoobycie SkyAdmina.

Opublikowano

Na serwerze nie zagoszczę prezentacja bardzo słaba i to mnie właśnie odpycha 0 ss'ów żadnej grafiki własnej serwera oceniać nie będę.

I jest to bez sens żeby kupować vipa bo ma niby większe szanse na adma jak dla mnie to jest bez sens.

junior.jpg

Opublikowano

Prezka zrobiona niechlujnie, serwer nie wnosi nic nowego (ile to razy już widziałem te skyblocki...). Na 100% nie zagram.

1360865668-U643884.png

Sygna by @Syndicate

Pomogłem? Daj Like!

Opublikowano

Gdy będę gracze będziemy się dużo uczyć i nimi inspirować.Zrobiliśmy taki server ponieważ dla nas taka kombinacja wiemy, że dużo jest takich serverów lecz nie ma takiej Administracji : Miłej, pogodnej, przyjemnej, 

Pozdrawiam i zapraszam! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...