-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
bloodbojan
bloodbojan
Zacznę od początku. Chciałem dokupić pamięć ram, w tym celu wyjąłem starą na przymiarkę. Po przymiarce włożyłem STARE ramy do komputera, tak jak były. Po próbie włączenia komputera, ( po stanie załadunku tego paska windowsa XP ) wyskoczyły jakieś napisy, na niebieskim tle. Napisy te nie miały polskich znakow, mysle ze sie orientujecie. ) Probowalem odlaczac ramy , podlaczac je na swoje miejsca ( fabryczne ) niestety bez skutku. Pomyslalem, ze i tak mialem robic formata to 50/50 stracilem. Włożyłem płytkę win7 do komputera z systemem XP, wszystkie dalsze kroki robiłem jak leciało ( robiłem już nie raz formata na system win7 ) przy wyborze dwóch opcji, uaktualnienie i niestandardowe, wybralem ta druga by sfortmatowac wszystkie dyski, wgrac nowy system i cieszyc sie nim.. niestety, po wybraniu tej opcji okazało się że nie ma żadnego widocznego dysku, ani c, ani d, ani e ( które miałem )... Co można z tym problemem zrobić? Z góry bardzo dziękuje za pomoc
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.