Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudny wybór

iUnborn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie odnośnie tego co jest bardziej wartościowe ; warte zakupu .. m.in tracker knife czy kostium więźnia ( szary ofc ) . Chodzi mi głównie o przydatność w grze .. z jednej strony rzadko co sięgamy po melee jednak jeżeli czesto się gra qr to inna sprawa.. lepsze portability, lepszy wyglad niz m9 :D probujac kogos zabic od tylu bedzie rowniez bardziej skuteczny od tradycyjnego m9 ..  za to kostium więźnia daje unikatowy wygląd postaci, zasłania się swój ekwipunek przez co nie widać jaki speed gear sie ma , jeżeli jako główną postać ma się male ( tzn faceta ) to prawdopodobnie 'hitboxes' się zmniejszą . tzn nasza postać się ' wyszczupli ' m.in przez brak plecaka .. niektórzy twierdzą, że to jest to samo ale wg. mnie trudniej jest trafic w female niz w male .. i na tym koniec zalet obu z tych rzeczy .. sam do końca nie jestem pewien co do tego co wybrac .. jak myślicie ? do 15-ego sale będzie jeszcze trwać :D

Opublikowano

Moim zdaniem nie polecam kupywać noza ponieważ mozesz kupic sobie Scikle ( sierp ) i on jest rowno dobry jak inne noze, a co do tej postaci to tylko wyglad, zadnych kozyści, jak trafisz na noba to nie bedzie cię mogl trafic nawet gdy bedziesz 5 razy wiekszy od niego, a gdy trafisz na koxa to czy maly czy duzy to i tak zabije i tak zabije.... Ja poczekałbym na jakieś inne itemki, wolałbym te nx zostawić np. na Calika Case ( nie wiem jak sie to pisze :P ) Tak jak powiedziałem te noze i ten cosmetin to tylko zmarnowane NX :)   

" LECZ TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE "

Opublikowano

Ten knife jest ogólnie dobry ale jakbys pykał melee only a wyglądu sie nie opłaca ludzie nie grają z kalkulatorem i nie obliczają ile masz speeda itp.

Zostaw nx na next promocje ;) (Zaniedługo święta może czymś zaskoczą)

@down 

To był taki przykład czemu nie opłaca się kupować wyglądu :P

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ten knife jest ogólnie dobry ale jakbys pykał melee only a wyglądu sie nie opłaca ludzie nie grają z kalkulatorem i nie obliczają ile masz speeda itp.

Zostaw nx na next promocje ;) (Zaniedługo święta może czymś zaskoczą)

Jak ktoś gra trochę i zna grę, to wszystko w oczach przeliczy.

Moim zdaniem wydawanie kasy na wygląd postaci i na noże to strata kasy. Lepiej dołożyć do czegoś innego.

Opublikowano

Mam trackera na perma i osobiście nie żałuję tego wyboru. Świetny nóż, duży port, dmg, szybki streak. Przydaje mi się nie tylko na mlee only, lecz też np na qr, czy na dobijanie na so. Polecam.

A strój? Dostałem go z cosmetic case, nic rewelacyjnego. Niby i jest chudszy ale za to rewanżuje się widocznoscia- przez te jaskrawe kolory łatwo Cb dostrzec. Osobiście nie poprawił mi komfortu gry, a wydawanie hasju na kosmetyki to głupota lub ostatecznosc (jak masz fs, skomplikowane eq)

Czekaj na święta, wiara gada, że może być eq że speedem z % przecenami.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...