Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-Trap problem

kolinoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio pobrałem nową aktualizacje do Windowsa 8.1 , po zakończonej aktualizacji postanowiłem sobie pograć w MicroVolts.
Wyskoczył mi taki oto błąd 

Nie wiem co zrobić aby Microvolts zadziałało. Błąd wyskakuje chwile po kliknięciu przycisku "START".

Dane komputer :
- nie mam firewalla
- nie mam antywirusa
- zapora Windows jest wyłączona

Pomocne informacje :
                                                                          - dopiero po aktualizacji zaczął wyskakiwać dany błąd
                                                                          - czytałem na forach, że X-Trap może gryźć się z innymi plikami biorąc je za zagrożenie (haki)

- nie hakowałem gry Microvolts
                                                                          - Czyściłem programem CCleaner
                                                                          - usuwałem plik X-Trap żeby pobrać go na nowo aby rozwiązać problem nic to nie dało. 

Z góry dziękuje za pomoc Kolinoks.

X-TRAP 2014411.bmp

Opublikowano

Skasuj folder xtrapa z folderu microvolts.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Robi się to tak:

Microvolts --> Bin --> X-Trap -->> Delete "X-Trap"  ???

Jesli tak to ja to juz zrobilem i nic to nie dalo.

Dokładnie tak.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano
What do you have to do is go to Control panel - All control panel items - Windows update - Installed updates. Sort them all by right click - sort by - more.. and only leave Name, Installed on.

Uninstall the updates what you did in the same day when you started recieving this problem.

For me the date is 12.04.2014. Restart your PC and begin to play MV again.

P.S remember to turn automatic updates off!!

Podobno działa, znalazłam na forum MV. 

Opublikowano

Dzięki działa ale przez to teraz postaci nie widzę tylko same głowy.
Teraz taki problem :/ Wcześniej przed tamtym problemem widziałem całość postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...