Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje cms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje dobrego i łatwego cms na stworzenie stronki. Musi w nim być dużo dostępnych motywów i w miarę ciekawe wtyczki i pluginy. Korzystałbym z extreme fusion ale mało ma motywów :( za najlepszą odpowiedź daje lajki!!

Pozdrawiam

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

oj. jak wordpressa nie ogarniasz to inne CMS'y są bardziej skomplikowane. Wordpress jest o tyle dobry, że nie musisz tam nic grzebać w kodzie, wystarcz wyklikać. Szablony i inne dodatki instaluje się z panelu admina, 

gamedevmania.com

Opublikowano
oj. jak wordpressa nie ogarniasz to inne CMS'y są bardziej skomplikowane. Wordpress jest o tyle dobry, że nie musisz tam nic grzebać w kodzie, wystarcz wyklikać. Szablony i inne dodatki instaluje się z panelu admina, 
teraz zobaczyłem i ogarniam. miałem z nim styczność dawno temu wtedy dla mnie był niezrozumiały. teraz wydaje mi się taki łatwy 

To moze windu cms?
patrze i nawet fajny panel. przetestuje oba choć windu wydaje mi się lepszy. dobra można close@down dzięki zobacze

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Sprawdź WebWaveCMS, stworzysz szablon, wszystkie treści za pomocą edytora online. Później wszystko dodajesz/edytujesz w panelu.

Opublikowano

Witam poszukuje dobrego i łatwego cms na stworzenie stronki. Musi w nim być dużo dostępnych motywów i w miarę ciekawe wtyczki i pluginy. Korzystałbym z extreme fusion ale mało ma motywów :( za najlepszą odpowiedź daje lajki!!

Pozdrawiam

To może PHP-Fusion? Wtyczek i motywów jest masa. :)

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Joomle patrzałem. Ta nowa wersja to masakra , stara jest lepsza. Już wybrałem wordpressa trochę tutoriali popatrzałem o funkcjach i wtyczkach . można close

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...