Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z myszką

VoToV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Dnia 08/04/2014 kupiłem myszkę Razer naga, ale pojawił się pewien problem, przed zakupem myszki miałem 50-60 cs w 20min. Koledzy powiedzieli mi, żebym kupił nową myszkę to będę miał lepsze cs, tak też zrobiłem, ale nadal mam 50-60 cs w 20min. W czym tkwi problem? Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Myślałam, że już wszystko widziałam, a tu nagle się trafia taki rodzynek :P

Naprawdę myślałeś, że dzięki lepszej myszce będziesz lepiej grać? Żeby mieć wyniki, trzeba ćwiczyć. Bierz tę nową mychę w dłoń, odpal jakiegoś customa na początek i bierz się za trening lasthitowania ;p

Opublikowano

To w małym stopniu zależy od myszki.

Jeśli wmówili Ci, że czym droższa myszka tym lepsza farma to gratuluje inteligencji.

Problem tkwi w tym, że nie umiesz farmić. Musisz się skupić przy last hitowaniu.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Dokładnie, trzeba się skupić. W moim przypadku było to tak, że posiadam całkiem dobrą myszkę - razer deathadder, podkładeczka ze steelseries- przyjemnie sie gra. A jednak podczas turnieju w szkole, gdzie nie miałem podkładki, a myszki były za 20zł udało mi się osiągnąc swój rekord farmy :P Morał? Najwazniejsza jest motywacja i.. jak ktos zaznaczył skupienie.

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, ja po zakupie myszki razera odrazu zwiększyłem swoje osiągi o +120 csów. Może nie zainstalowałeś sterowników czy coś, spróbuj złożyć reklamację.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...