Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxxry.pl

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

premium za darmo?

Witam mam konto na stroniexxxry.pl nabija się tam pkt a później można je wymienić na 2000 golda w WoT. 

- ile zarobie odpowiadając na pytania przez 30min-1h ?

- po jakim czasie dostaje się punkty?

- W ile nazbieram 2000 odpowiadając na pytania ?

- Czy znacie na tej stronie dodatkowe sposoby na fast pkt?

- Czy znacie strony na których szybciej  da się zarobić free gold poświęcając trochę czasu?

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

1. Zalezy na íle odpowiesz i za ile dostaniesz punkty

2. Zalezy czy jest w danym momencie moderator. Min 1 sec, max 1 dzien

3. Ja zdobywam 1-3 dni, ale newbie to okolo tygodnia

4. tak, znamy

5. Nie, ta jest najlepsza i najszybsza

Opublikowano

odpowiadać tylko na pytania? czy coś jeszcze robić?

jak odpowiadać na pytania? krótko i na temat czy zwięźle i długo?

no staram się jak najwięcej powiedzmy w 30 min około 3 stron.  może 4 bo rozpisuję się przy odp.

- Dasz mi jakieś instrukcje ? zależy mi na tym  aby szybko to nabić. Trochę się już wkurzam bo  dostałem 10 pytan a odpowiedziałem na jakies 30 pytań :/

Opublikowano

Uważam że osoby które nie spędzają całego życia przy komputerze, lub nie mają dużej pubiliki na yt/twitchu , gdzie mogą rozprowadzić swojego reflinka, nie mają szans uzyskąć tych jebanych 2k pkt ;D

Opublikowano

Uważam że osoby które nie spędzają całego życia przy komputerze, lub nie mają dużej pubiliki na yt/twitchu , gdzie mogą rozprowadzić swojego reflinka, nie mają szans uzyskąć tych jebanych 2k pkt ;D

Dziennie poświęcasz czas do jednej godzinki i w tydzień będziesz miał 1k golda.

Wystarczy chcieć. :) 

Opublikowano

1. Zalezy na íle odpowiesz i za ile dostaniesz punkty

2. Zalezy czy jest w danym momencie moderator. Min 1 sec, max 1 dzien

3. Ja zdobywam 1-3 dni, ale newbie to okolo tygodnia

4. tak, znamy

5. Nie, ta jest najlepsza i najszybsza

Będąc modem i mogąc zatwierdzać swoje własne posty, to każdy może (nieważne, że ja sam dostałem moda xD, ale mi nie działa coś :/ )

Nie sądze, by w tydzień wbić da się 2k punktów - odpowiadam na 20 pytań - dostaję punkty za 2 odpowiedzi... Serio?

Opublikowano

ja sie staram odpowiadac na to a ciul... dostalem x2 za ta sama odp .:/

@ 1.5h pisania odpowiedzi i co ? mam ledwo 130 pkt co to ma być :/... zobaczymy czy jutro coś dostanę nie wiem jak to robicie chłopaki, że to nabijacie... chyba macie 20k subów na yt i refy :/ 

Opublikowano

O ile nie masz moda albo znajomosci z modem to nie licz na szybki przyplyw pkt z udzielanie odpowiedzi.

g. prawda... A nie, sry, po części masz rację ^^.

Dziś będę prowadził rekrutację na moderatorów, u mnie na profilu pojawi się lista do jakiego działu potrzeba moderatora. Jeśli masz moda, to spokojnie tak miesięcznie 10k punktów można uzbierać (+ wypłata ok. 5k punktów). To jest najszybsza opcja zbierania punktów.

Opublikowano

Myśle że te 2k punktów moze uzbierac każda osoba nawet taka która nie ma zbyt wiele czasu.Prowadze bloga na temat tego jak zarabiac na tej stronie i wszystkich zainteresowanych zapraszam ;) Jest w opisie profilu

Opublikowano

a trzeba być wybitną osobą w jakiejś dziedzinie żeby być modem? I skąd mam wiedzieć kto jest modem :/ żeby się skumać jakoś heh... porobiłem co się dało łącznie od wczoraj siedzę 3,5h i mam 428 pktt :(

Opublikowano

szkoda tracić czas na to....Lepiej pomóc przy czymś rodzinie i więcej hajsu dostaniesz niż tracąc czas na tej zafajdanej stronce... Wam naprawdę się nudzi...

Opublikowano

szkoda tracić czas na to....Lepiej pomóc przy czymś rodzinie i więcej hajsu dostaniesz niż tracąc czas na tej zafajdanej stronce... Wam naprawdę się nudzi...

Chyba że szybciej zarobię na tej stronce, niż od rodziny :)

a trzeba być wybitną osobą w jakiejś dziedzinie żeby być modem? I skąd mam wiedzieć kto jest modem :/ żeby się skumać jakoś heh... porobiłem co się dało łącznie od wczoraj siedzę 3,5h i mam 428 pktt :(

Tak, trzeba być wybitną osobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...