Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA - entering the game i błąd

MrTime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat po raz trzeci... (MAM ORYGINALNĄ GRĘ! CRACKI POBIERAM ŻEBY GTA ODPALAĆ BEZ PŁYTY! TO NIE JEST PIRACENIE)

Wklejam

Witam, dzisiaj wchodzę na MTA klikam jak zawsze na razy na wybrany serwer łączy i staje na "Entering the game" a po chwili timeot i błąd, sprawdzałem na stronie MTA co oznacza ten błąd to pisało że niby jakiś wirus lub coś uszkodzone czy coś takiego. Odinstalowałem MTA, GTA SA - nic nie dało. Pobrałem dodatkowo jakieś gta sa z internetu bez zmian. (Ale mam oryginał na płycie...)

Sprawdziłem programem Adwcleaner usunął kilka "wirusów", po tym programem ComboFix to samo usunął coś tam. Dalej nic. Odinstalowałem antywirusa - nic. Wyłączyłem zaporę (firewall) - nic. Uruchamiałem jako administrator -  dalej to samo. Pobrałem 2 inne cracki jeden z internetu drugi działający na 100% od kolegi - nic.

Wiecie o co chodzi? Wczoraj normalnie wszystko działało.

I nie mogę wejść w Map Editor. To samo co przy dołączeniu na serwer.

Nie działa nawet jak mam płytę włożoną do napędu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...