Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Komputer wydaję odgłos ponownego uruchomiania i zawiesza się…

PatrykGames

Pytanie

Opublikowano

Mój komputer od około miesiąca wydaję dziwny dźwięk (uruchamiania komputera) w trakcie pracy i po chwili zawiesza się, kursor się porusza ale nic nie reaguję. Od tygodnia zawiesza się podczas uruchamiania. Wyczytałem gdzieś w Internecie że to może być wina Dysku Twardego, więc postanowiłem to sprawdzić . Podczas uruchamiania komputera dysk twardy bardzo szybko się nagrzewa. Sprawdzałem w biosie temp. Komputera wynosi 38’C. Czy to na pewno dysk twardy czy zasilacz ??

Pomocy!

YouTube.pl/user/PatrykGamesHD

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest dużo możliwości wirusy dysk zasilacz plyta  

kiedys miałem taki problem ze win zacinał sie po uruchomieniu nie pamiętam co wtedy zrobiłem  

odgłosy ale jakie odgłosy jezeli to z plyty głównej poczytaj nawet na fonie w operze mini co one oznacza  

dysk nie wiem sprawdzi czy jak sie zacznie to posłuchaj czy chodzi miałem taki problem ze win sie zacinał to wtedy była wina zasilania sata   akurat dysk posiadał zasilanie molex i wtedy działa poprawnie 

spróbuj opisać odgłosy z komputera bo na odległość nic nie poradzę 

38stopni dysku to normal temp sam mam tako na dysku 38 

musi nam podać z skąd dobiegają 

Opublikowano

Mialeś kiedys takie już problemy? Spróbuj z  wymienieniem zasilacza.!

Takiego problemu jeszcze nie miałem, kilka lat temu tylko się wył. podczas pracy.

jest dużo możliwości wirusy dysk zasilacz plyta  

kiedys miałem taki problem ze win zacinał sie po uruchomieniu nie pamiętam co wtedy zrobiłem  

odgłosy ale jakie odgłosy jezeli to z plyty głównej poczytaj nawet na fonie w operze mini co one oznacza  

dysk nie wiem sprawdzi czy jak sie zacznie to posłuchaj czy chodzi miałem taki problem ze win sie zacinał to wtedy była wina zasilania sata   akurat dysk posiadał zasilanie molex i wtedy działa poprawnie 

spróbuj opisać odgłosy z komputera bo na odległość nic nie poradzę 

38stopni dysku to normal temp sam mam tako na dysku 38 

musi nam podać z skąd dobiegają 

Odgłos brzmi jak ponowny start komputera.

YouTube.pl/user/PatrykGamesHD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...