Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World | COINSY

weeF.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jestem świeżakiem i ogółem chce stworzyć angielski skład (machester utd głownie), ale na to potrzebne są coinsy, duuuużo coinsów. Więc pytanie tkwi w tym, jak wy zarabiacie coinsy, szybko i w sprawdzony sposób? Macie jakieś pomysły? Grać cały czas mecze, a może kupywać złote paczki i sprzedawać zawodników? Podzielcie się pomysłami i uwagą jak możecie. Za sensowne odpowiedzi wynagrodze.

Opublikowano

Jeden ze sposóbw to granie meczów i wygrywanie sezonów (za mistrzostwo w wyższych ligach można ładnie hajsu dostać). Drugi sposób, to kupować zawodników taniej, sprzedawać drożej, ale na to trzeba mieć fundusze, żeby w ogóle zacząć, paczek nie kupuj bo i tak Ci się nie zwrócą, tylko stracisz kase. Trzeci sposób to trainer. Program (nielegalny oczywiście, można łatwo bana wyłapać), który na początku meczu dodaje Ci 5 bramek i wychodzi, przez co za wygrane mecze + sezony dostajesz kase. Podobno można 100k coinsów na dzień wyciągnąć, więcej nie, bo leci z automatu ban. Takie programy w większości są płatne, ale widziałem tutaj na forum jakiś darmowy, niektórym podobno działa, możesz spróbować. (program ten działa tylko, jak grasz na PC. Na konsole nie ma takiego czegoś) 

Link do tego trainera na naszym forum: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1172912-fut-14-trainer-polski/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Najlepszy sposób to handel. Wczoraj kupiłem Lewego za 45k, a dziś sprzedałem za 50k. Musisz znaleźć niszę i skupować zawodnika, albo coś innego i drożej sprzedawać. Wymagany grosz na początek, ale zawsze możesz zacząć od czegoś tańszego. Ludzie jak nie znają zawodnika to czasem wystawiają za grosze, a normalnie może kosztować 10x tyle. Trzeba mieć fart i szukać. Jak masz trochę kasy to możesz zainwestować w monety z allegro.

Opublikowano

Jeden ze sposóbw to granie meczów i wygrywanie sezonów (za mistrzostwo w wyższych ligach można ładnie hajsu dostać). Drugi sposób, to kupować zawodników taniej, sprzedawać drożej, ale na to trzeba mieć fundusze, żeby w ogóle zacząć, paczek nie kupuj bo i tak Ci się nie zwrócą, tylko stracisz kase. Trzeci sposób to trainer. Program (nielegalny oczywiście, można łatwo bana wyłapać), który na początku meczu dodaje Ci 5 bramek i wychodzi, przez co za wygrane mecze + sezony dostajesz kase. Podobno można 100k coinsów na dzień wyciągnąć, więcej nie, bo leci z automatu ban. Takie programy w większości są płatne, ale widziałem tutaj na forum jakiś darmowy, niektórym podobno działa, możesz spróbować. (program ten działa tylko, jak grasz na PC. Na konsole nie ma takiego czegoś) 

Link do tego trainera na naszym forum: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1172912-fut-14-trainer-polski/

czy ten trainer bedzie dziala w world?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...