Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Korzystanie z Unity 3D po 30 dniach

T0m3g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"The free version of Unity for Windows. Includes publishing support for iOS, Android, Windows Store, Windows Phone, BlackBerry, desktop and Web, and a 30 day trial of Unity Pro (with Pro publishing for iOS, Android, Windows Store, Windows Phone and BlackBerry)."

To działa na zasadzie, że dostaje 30 dni triala Unity Pro i potem mogę korzystać normalnie z darmowego, tak?

Opublikowano

Dokladnie tak. Wersja pro rozszerza jedynie pare opcji typu bardziej realistyczna woda itp. takze nie polecam wydawac siana na pro :D

Opublikowano

Dokladnie tak. Wersja pro rozszerza jedynie pare opcji typu bardziej realistyczna woda itp. takze nie polecam wydawac siana na pro :D

Ja się nie zgadzam. Dla studentów są duże zniżki na pro. Szkoda, że jako pierwsze na myśl przychodzi ci lepsza woda. Ja jakoś z wersją pro bardziej kojarzę profiler, asset bundle, occlusion culling i rozbudowany mecanim.

Warto rozszerzyć licencję, ale niekoniecznie na starcie.

Opublikowano

Ja się nie zgadzam. Dla studentów są duże zniżki na pro. Szkoda, że jako pierwsze na myśl przychodzi ci lepsza woda. Ja jakoś z wersją pro bardziej kojarzę profiler, asset bundle, occlusion culling i rozbudowany mecanim.

Warto rozszerzyć licencję, ale niekoniecznie na starcie.

Zle sformuowalem zdanie. Mialem na mysli ze nie jest wymagana lecz widze tez ze moja wiedza nt. tego rozszerzenia jest okrojona. Dziekuje za korekte :)

Opublikowano

Tu są wszystkie różnice pomiędzy pro a free:

http://unity3d.com/unity/licenses

Czy wersja pro nie daje też przypadkiem możliwości używania kilku innych języków?

Native Code Plugins Support

Have a custom native library that you absolutely must use? Use a C, C++, Objective-C or Java plugin to directly call into it.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...