Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Osoby

Praktyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

.....i nadszedł ten dzien gdzie znów wracam do gry,  w związku z tym poszukuje odpowiedzialnej i zaufanej osoby do pomocy przy serwerze, aktualnie SERWER JEST JUZ ONLINE, stoi u mnie w firmie, mianowicie potrzeba pomocy przy koperkowych zadaniach, TESTACH? bo ze sprawami technicznymi radze sobie sam, także jeżeli jest tu jakas ogarnieta osoba i nie jest dzieciakiem, i ma dziennie z 2h czasu wolnego, zna sie cokolwiek na temacie zwiazanym z serwerem proszę o kontakt PRIV badz tutaj.

Pozdrawiam.

Opublikowano

siema ja mam kilka godzin wolnego czasu jeśli chcesz pomocy napisz na priv :Dbo ja chetnie pomoge

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Fajnie by bylo gdybys uraczyl nas bogatszym wpisem z informacjami jaka ver serwera i tak dalej co na jego temat :).

W raze czego oferuje rowniez swoja pomoc: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...