Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Account was locked due to suspicious activity

bart786

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Przez długi czas nie grałem w Infestation i dzisiaj nabrałem ochoty. Odpalam loguję się i wyskakuje błąd:

Account was locked due to suspicious activity.

Please check your email for instructions on how to unlock it or you can reset password, that will also unlock your account.

No to weszłem na emaila ale nic tam nie ma. Zresetowałem hasło ale nie przychodzi (chyba że trzeba dłużej poczekać). Proszę o pomoc.

Nagradzam ++++ :)

Opublikowano

Jak nie masz w spamie to znaczy, że email źle wpisałeś podczas rejestrowania. Jednie co możesz zrobić to napisać do supportu, jednak po angielsku.

Opublikowano

Jak email źle podałem przez ok. 1 - 2 miesiące grałem i logowałem się tym emailem zawsze i dzisiaj nie chce mi wejść.

Opublikowano

Powinieneś jeszcze raz sprawdzić SPAM, ponieważ dosłownie przed chwilą miałem to samo ;) i w sumie odblokowałem konto, ale teraz wyskakuje błąd, że " nie mam tej gry na steamie". Po co ja kupowałem tą grę... -.-

gfgdf

Opublikowano

NIE WIERZE !!!!!! Teraz podałem jeszcze raz i przyszło :D Temat rozwiązany

Like dla up :)

Proszę o zamknięcie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...