Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Dzemik55

Pytanie

Opublikowano

Witam. Chcę zainstalować system Windows 7. Aktualnie mam Windowsa XP. Lecz najpierw chcę zrobić formata komputera. Nie jestem pewny czy mam gdzieś płytę z Windowsem XP, więc da się zrobić to np. podczas instalacji? XP jest zainstalowany na dysku C, tam też chcę zainstalować "siódemkę". Czy do usunięcia systemu XP potrzebna jest płyta z nim? I czy przed formatem pobrać sterowniki, jak tak to do czego? Proszę o pomoc. Jeśli ktoś będzie chętny mi pomóc ale będzie potrzebował więcej informacji to takowych informacji postaram się udzielić :)

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mam pytanie. Jeśli zainstaluję siódemkę na innym dysku to będę potrzebował płyty od XP żeby go usunąć? Jeśli tak to czy na komputerze mogą być dwa systemy? I czy jeśli zainstaluję 7 i zrobię formata już na 7 to usunie także XP? Dzięki za odp. ;)

Opublikowano

A mam pytanie. Jeśli zainstaluję siódemkę na innym dysku to będę potrzebował płyty od XP żeby go usunąć? Jeśli tak to czy na komputerze mogą być dwa systemy? I czy jeśli zainstaluję 7 i zrobię formata już na 7 to usunie także XP? Dzięki za odp. ;)

Przed wgraniem 7 odinstaluj XP i zainstaluj 7...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

rób jak chcesz przy instalacji, wystarczy umieć czytać co pisze instalka

sterowniki możesz ale i nie musisz pobierać, twój wybór bo większość sterowników już będzie w  instalce albo system pobierze ( oczywiście jak ma sterowniki do karty sieciowej )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...