Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini Konkurs - Wymyśl własny konkurs!

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ySwJ8oW.png

Teraz możecie się też wykazać trochę swoją kreatywnością. Wymyślcie własny konkurs.

Zapraszamy także na inny konkurs:

http://www.mpcforum.pl/topic/1183956-konkurs-najlepsza-akcja/

iZMGThU.png

1. Jeśli jakiś pomysł się powtórzy i akurat ten pomysł wygra, wygrywa osoba która pierwsza napisała posta

2. Konkurs trwa do 18.04.14

3. W tym temacie piszecie pomysły, a tutaj zadajecie pytania

4. Pomysł nie może łamać Regulaminu Globalnego Forum jak i Regulaminu Lokalnego działu

5. Posty pisane dla Trollu będą brane jako spam

IOZzPDt.png

Autor najlepszego pomysłu otrzyma - 10%.

Także taki konkurs się odbędzie i jeśli będzie chciał może być Jury w tym konkursie

y8Ao1LL.png

Noroxor2433 

Sajjuk 

Czaka

Napisy wykonał humannus za co mu Dziękujemy!

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Świat po apokalipsie

Konkurs polega na przedstawieniu dowolnego miejsca na świecie (na przykład Polski) po apokalipsie zombie, w formie opowiadania. Zadanie polega na jak najlepszym wykreowaniu klimatu opowiadania. Mile widziane nieoczekiwane zwroty akcji oraz opisy otoczenia :)

To jest moja wizja konkursu w tym dziale ;) Myślę, że całkiem fajnie by wyszło, a gdyby użytkownicy wczuli się w klimat powstały by bardzo ciekawe opowiadania.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Ja wpadłem na 2pomysły. 1. Polska po apokalipsie. Czyli rysunek( odręczny, programem graficznym), który przedstawia jakieś znane miejsce w Polsce np. Pałac Kultury po apokalipsie zombiaków. 2. Uchwycenie na filmie jakiegoś ciekawego wydarzenia w trakcie gry w WarZ, typu: efektywne zabójstwo, poradzenie sobie z hordą zombie itp.

//To musi być tylko jeden pomysł, wybierz jeden z tych i edytuj post. Czas masz do jutra

//Niezaakceptowane

CPU: Intel Core I5 3.10 GHz TURBO BOOST 3.30 GHz

GPU: Asus GTX 760 2GB DDR5

Obudowa: jakiś CoolerMaster

Płytka: MSI Military class 4

RAM: 6GB DDR3 1333MHz

Opublikowano

Pomyślałem ze można by zaprojektować model nowego zombiaka. Forma graficzna albo normalnie narysować lub komputerowo. Brało by się pod uwagę estetykę , zdolności graficzne/plastyczne. Oczywiście na kartce z narysowanym zombie musiał by widnieć nick z mpc i wrzucić to zdj w konkursie .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja mam pomysł nieco mniej skomplikowany. Zaprojektować Zombie/Survivora z I:SS (tylko) i zrobić z nimi TopModel (Male/Female) <- odrębnie. Najładniejszy projekt wygrywa. Proste i mało skomplikowane.

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Pomyślałem aby można było zaprojektować Bronie (skiny do broni) takie jak w cs go

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

APOKALIPTYCZNA UCIECZKA 

Rysujemy w GIMP,PHOTOSHOP etc. 

ma być to : Ucieczka od hordy zombie w spół pracy z ''........'' ( Postać z dowolnego filmu o zombie ) oraz umieszczenie na rysunku czegoś związanego z mpc forum np. Wbiegamy do miasta  a nad wejściem baner MPCFORUM 

55aR3G.png

Opublikowano

Dziękujemy za zgłoszenia, konkurs został lekko przedłużony. W najbliższym czasie postaramy są ogłosić najlepszy pomysł!

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...