Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamizelki i Item boxy

Deji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gdzie znajdę najwięcej kamizelek ( obojętnie jakich ) i plecaków oraz gdzie się respią item boxy ( wiem tylko że w norad i w clear na policji ) .

Opublikowano

Kamizelki wszędzie mogą się zrespić prawie na każdym spawnie. Wiadomo że czym większe miasto i więcej spawnów tym wieksza szansa na znalezienie. Itemboxy w boulder city, lotnisko, nad candlers cabain kolo bossa, campos helikopter,  góra miedzy sleepy crest i whitestone przy antenie oraz w samym whitestone.

Opublikowano

Kamizelki wszędzie mogą się zrespić prawie na każdym spawnie. Wiadomo że czym większe miasto i więcej spawnów tym wieksza szansa na znalezienie. Itemboxy w boulder city, lotnisko, nad candlers cabain kolo bossa, campos helikopter,  góra miedzy sleepy crest i whitestone przy antenie oraz w samym whitestone.

Na każdym spawnie nie respią się kamizelki... prosty przykład: Nie zrespi ci się w medach.

A kamizelki najczęściej znajdowałem w Norad lub w Frosty na stacji

@down

Napisałeś najpierw "na każdym spawnie" a później dopiero wymieniłeś miasta..

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Na każdym spawnie nie respią się kamizelki... prosty przykład: Nie zrespi ci się w medach.

A kamizelki najczęściej znajdowałem w Norad lub w Frosty na stacji

Przeczytaj uważnie jeszcze raz to co napisałem.

"prawie"  :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...