Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Plugin na gildie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko a oto mam taki maly problem na gildie mam taki plugin autorski i jak wrzucam go do plugins i jest folder guilds

ale jak wchodze na serwer komendy nie dzialaja jak będzie potrzeba prześle go na pw pisać jak coś!

Opublikowano

jakie posiadasz gildie? to jest najważniejsze.. bez tego nic nie zrobimy, być może wystarczy jedynie je podpiąć pod bazę myql.. chcesz to możesz wysłać to zerknę jak nie to nikt ci nie pomoże bo nie wiadomo jaki to plugin...

41099282381060526874.png

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Bardziej bym polecał Factions,bo twój autorski plugin nie wiadomo na jaki jest silnik i czy działa z Essentialsem

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

1. Ten plugin na baze danych " MySql "? I czy ją masz podpiętą

2. Generuje ci się Config.yml?

3. Na jaką wersje masz ten plugin?

4. To plugin z internetu czy od kogoś z serwer'a np. xCarfte**s?

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

@PLRosekPL - zastanawiam mnie czy jesteś dzieciakiem czy idiotą. Ale to nie ważne.

Może Twój skradziony plugin od xCrafters nie działa bo nie masz bazy danych i nie masz możliwości edycji danych dostępu do bazy? <3

Opublikowano

@up Akurat nie bo ten plugin jest napisany przez mojego technika a w tej chwili go nie ma więc elo nie wcinaj się w to że niby ukradłem plugin na gildie od xcrafters po za tym jakieś dowody?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...