Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić 30 lvl

preorderjbl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jestem pewien, ale chyba BOL ma taką opcje, coś tam czytałem, że samo robi grę custom i samo pushuje linie.

Wbije 30 lvl i będzie grać jak na 1 lvl... Proszę Was, czy wszyscy musicie grać na tym BOLU, 0 nauki, umiejętności, komputer robi za Was wszystko...

Jeśli nie chcesz używać wspomagaczy to polecam dopóki jest U.R.F. lub ARAM, spoko tryby, mecze są krótkie a xp też spoko i szybko leci! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Kiedyś był taki skrypt na sorake co sama szła i healała ale teraz pewnie tego nie ma, spróbuj poszukać jakiś botów na e*vp a jak nie znajdziesz to kupuj dopalacze na xp

Opublikowano

Graj normale, przynajmniej nauczysz się jeszcze lepiej grać, wbijesz 30 i będziesz w stanie grać rankedy.

Wbije 30 lvl i będzie grać jak na 1 lvl... Proszę Was, czy wszyscy musicie grać na tym BOLU, 0 nauki, umiejętności, komputer robi za Was wszystko...

Jeśli nie chcesz używać wspomagaczy to polecam dopóki jest U.R.F. lub ARAM, spoko tryby, mecze są krótkie a xp też spoko i szybko leci! :)

Tak tylko że mi nauka grania na poziomie podstawowym nie jest potrzebna ponieważ jestem w goldzie i raczej nie gram jak 1 lvl. Poprostu potrzebuje 2 konto z 30 lvl i mi obojetnie, czy na wspomagaczach, czy normalnie. Ważne żeby ten level wbic dosyc szybko.

chadanako_rhspsqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...