Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Excellent Itemy dla SM/GM

mako208

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie a mianowicie gram w ZhyperMU (MU) I wszędzie na sklepach widuję itemy takie jak Excellent Flamberg itp.

Excellent Imperial staff.Moje pytanie odnośnie itemów na 380lvl skąd wziąść Excellent itemy na 380lvl ?? Ludzie z gry nie chcą powiedzieć szukałem informacji na forach i nigdzie nie znalazłem Bardzo bym prosił o jakąś rozpiskę/link do tematu gdzie jest jasno opisane gdzie dropią Excellent itemy na 380lvl głównie interesuje mnie SM/GM a także BK Z Góry Dziękuję 

P.S do Moderatora ^^

Proszę o nie usuwanie tematu jeżeli jest on w złym dziale.A mianowicie proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu 

Z Góry Dziękuję :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

tak jak kolega wyzej powiedzial pewnie z bokow +5 leca
ewentualnie na evetnach jakis moga leciec np cs albo cos ;) popytaj

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

a to czasem nie było tak że drop poszczególnych itemów ustawiało się z lvl noobów ? 

możliwe , że drop owych itemów jest przypisany tylk oz bosów albo coś takiego ? może tylko na CS dropia ?

lepiej napisz temat na forum servera :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...