Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Mh

becatech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy... wczoraj przegladajac forum znalazlem 1 z ciekawszych mh od unfair gamers.... byly tam rozne opcje fajne i nie fajne: P pobralem go i chcialem odpalic... ale jak go wlaczalem to mi caly czas wyskakiwalo "waiting for metin2.bin" odpalalem go z obejscia (obejscie stworzone pod xfwaffeleisen) (nawet w mojej sygnaturze jest odnosnik do linku z filmem ktory zrobilem specjalnie dla pijawek z mpc, ktorzy twierdzili ze im nie dzialal bot) z obejsciem za pomoca notatnika itp... wiec chcialbym sie dowiedziec jak zmienic metin2client.bin na metin2.bin ktos napisal ze byl taki temat na forum, wiec odrazu szukaj "metin2client.bin zmiana na metin2.bin" ... "metin2.bin" "metin2client.bin" lecz nic nie moglem znalesc... jakby ktos mi mogl napisac jak to zmienic to bede wdzieczny... aaa jeszcze jedno... mam jakies problemy z netem i nie moge patchowac metka... strony www mi sie laduja normalnie itp a jak probuje odpalic metka normalnie ze zwyklej ikony Metin2_PL to mi wywala blad "patchserver error code 12029" czy cos w ten deseń...

PS: to MH to nie jest v7.1

xxx

• Dodaj nową pozycję...