Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cien z ulta zeda

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemson.Ostatnio zauwazylem, ze gdy gram zedem nie wykorzystuje w pelni jego cienia z ulta

Czy moglibyscie mi podac jakies fajne tricki z tym cieniem(wiem ze mozna np. ze ult e i q potem cienia do przodu i jak typ podlezie do tego cienia z ulta to jeszcze raz r i dobijam)

Moglibyscie podac kilka innych kombinacji?Mysle ze to moze byc dosc ciekawe :)

Opublikowano

Do jukowania, uzywasz ulti potem spierniczas, I takie W do krzakow a tak naprawde cofasz do R w ostatniej Sekundzie i gosciu nie wie co sie dzieje xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mechanika cienia z ulta jest praktycznie tylko do ucieczki, chyba ze flashniesz przed enemy by zadać nim dmg. Zawsze jak juz zrobisz combo uciekaj jak najdalej od cienia by mieć pewność ze uda Ci się zwiac.

Opublikowano

Graj dużo Zedem to z czasem twój mózg zacznie sam generować jakieś ciekawe rozwiązania. Ja swoją droga mialem niezły ubaw jak grałem przeciwko Ziggsowi. Wbijałem w niego, szybkie combo, i gdy ten zaczynał castować we mnie swoje skillshoty+ulti -> R i powrót do cienia za zasięgiem ulta :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem archeologiem :D ale znalazlem fajna kombinacje:

R-W(za wroga)-W(doskok za wroga) -e-q- ignite -AA-R(spierniczam) a koles pada :P

co o takiej kombinacji sadzicie?Tak jak kolega up mowil, jak gram to caly cas przychodza mi do glowy rozne rozwiazania

Opublikowano

ten ult ma 2 zastosowania:

napierdalanie sie albo ucieczka

jak sie bijesz to sytuacyjnie sie do niego cofasz jak widzisz, ze to ma sens

a jak uciekasz to najpierw rzucasz na typa R a potem z W uciekasz, on cie gonic instyktownie zaczyna a ty potem wracasz do cienia z R i yolo

ogólnie z ultem zeda można dużo zrobić tylko trzeba mieć wyobraźnie ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...