Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Szukam dobrego samochodu za SB

Delhorrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Potrzebuje auta, ktorym bedzie mi sie dobrze jezdzilo, lubie gdy auto jest skretne, jak i szybkie cud miod. Ok wiem pisze jak skonczony idiota, teraz inaczej.

Chce auto zarowno moze byc za IGC jak za te pkt za kase (prawdziwa). Do wydania bede mial okolo 11k pkt ( 40 paysafecard ). Myslalem nad lamborghini aventador, pagani zonda, porshe gt. Chcialbym cos z klasy S.

Dziekuje pozdrawiam Del!

EDIT : Dodam, ze do tej port jezdzilem Lexus'em LFA i dla mnie jest świetny.

Opublikowano

Ja bym Ci polecił Koenigsegg CCXR :) Ma nieco lepsze przyśpieszenie od aventadora oraz lepsze prowadzenie, nitro obydwa mają mocne i CCXR kosztuje 7.9k SB :)

I wszystko jasne...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszym wyborem jest F1 ale obecnie ciężko będzie, żeby spotkać go na wyprzedaży gdzie kosztuje bodajże 13200 SB.

Skroro F1 odpada to na 2 miejscu masz Zonda Cinque, wg mnie Aventador i CCXR czy Agera nie dadzą mu rady w wyścigach klasy S.

Oprócz tego Cinque jest świetnym Dragsterem. Z Porschaków w klasie S nie ma dużego wyboru GT3 RS jest za IGC i można nim powalczyć.

Teraz moja myśl podsumowująca. Czy zamierzasz kupić auto to gry Multiplayer? Bo jesli tak to odradzam wydawanie pieniędzy w tym celu.

Nawet jeśli posiądziesz najlepsze auto i wpakujesz do niego niezły Setup to nadal będziesz ciągle borykał się z Cziterami w 90% wyścigów.

Ani pożytku ani przyjemności z Jazdy. Natomiast jeżeli masz zamiar ścigać się w zamkniętym gronie znajomych to bierz Cinque.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...