Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu chce cos ugrac aby dostac sie do golda lecz niestety w Silverze bardzo trudno o normalny team (co gre mam afka/trolla/feedera). Dowiedzialem sie ze vayne mozna w miare cos ugrac ale nie wiem czy do sac dodac jeszcze jakis plugin vayne czy samo sac+vma+evade starczy?

Opublikowano

Znalazlem pewien problem, gdy gram vayne z tym co bylo podane wyzej ale zmienilem sobie przycisk full combo(czy cos takiego) na 1 bo tak mi wygodniej, ale gdy wciskam 1 to vayne tak jak by sie wahala czy zaatakowac tym auto atakiem czy nie (nawet gdy przeciwnik jest obok mnie). Wie ktos jak rozwiazac ten problem?

Opublikowano

No ja wlasnie nie mam pojecia co sie dzieje ze vayne przy nacisnieciu full combo biega obok przeciwnika i go nie atakuje, dlatego myslalem ze to moze przez vma.

To ty chyba jakiegos pluginu sa uzywasz bo VMA tylko stunuje nie uzywa zadnego full combo

IQpyWN8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...