Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limitowany net i lol+ts

Kacza Morda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo chcialbym sie dowiedziec czy ktos jest w takiej samej syt. jak ja i moze mi opisac zuzycie transferu na godzine... z tego co mi narazie wiadomo w lolu rozciaga sie to od 8-30mb/h.... a jak sprawa wyglada z teamspeakiem?

Opublikowano

Yo chcialbym sie dowiedziec czy ktos jest w takiej samej syt. jak ja i moze mi opisac zuzycie transferu na godzine... z tego co mi narazie wiadomo w lolu rozciaga sie to od 8-30mb/h.... a jak sprawa wyglada z teamspeakiem?

Miałem wcześniej internet mobilny z limitem od Cyfrowego Polsatu, teraz mam w Plusie. Powiem ci tak. Wraz z teamspeakiem za jedną grę pobierze ci około 24 MB i wyśle z 4 MB. To nie jest dużo. 

3431810405.png

Opublikowano

Miałem wcześniej internet mobilny z limitem od Cyfrowego Polsatu, teraz mam w Plusie. Powiem ci tak. Wraz z teamspeakiem za jedną grę pobierze ci około 24 MB i wyśle z 4 MB. To nie jest dużo. 

Sam posiadam ten internet, i  mnie (testowane przed chwila) całą godzine grając i rozmawiając 30,59 mb pobrało, i około 3-4 wysłało.

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...