Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Twitch

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak przeglądając swój profil w grze zauważyłem, że nie mam kupionego Twitcha, jest to 3 postać której nie posiadam ( nie posiadam Vel'koza,twitcha oraz Xeratha) jutro będzie na promocji Skin do Twitcha za 400 RP + który ogólnie kosztuje 975 rp a ja mam akurat 512 rp jeszcze z mysterów zostało i przydało by się to wydać, a jest okazja.

Wiec tak, zastanawiam się na kupnem ale nie wiem czy aby na pewno się opłaca, widziałem na twitchu i youtube jak nim grają np.  ogladałem Nervariena. Postać nawet fajna :)

Możecie mi podać + i - tej postaci? daje like.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Dla mnie Twitch jest bardzo mocny

+niewidka

+trucizna

+slow

+bonus do ms i as

+najwiekszy zasieg na ulcie w grze

+bardzo duzo robi w tf

-brak escape, na niewidke trzeba poczekac,ale czasami wystarczy i to

Opublikowano

Jak dla mnie Twitch to już stara meta łatwo go kontrować i gdyby nie fakt że ma niewidzialność to chyba byłby najłatwiejszą postacią do skontrowania. Nie polecam Ci nim grać teraz adc meta to vayne/ez/jinx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...