Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi Lagi i Lagi

SeddeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj mam normalne pingi ale dostaje co chwile dc flashe zeby zabic i dc ... Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem ..... Z dc wygrać cięzko

Opublikowano

Też mam te jebane dc'ki a często mam tak jak chce sobie jebnąć first blooda lekko pod ich wieżą i jeb połączenie zerwane na 2-3 sekundy i nie żyje.

To jest wina jebanego riotu od czasu jak wprowadzili te gówno Team Builder.

Opublikowano

Każdy tak ma mi się wydaje, bo ostatnio jak grałem rankeda to cały przeciwny team wywaliło i przez to wygraliśmy. Nie mam tak w każdej grze, ale myślę, że riot bardzo szybko to naprawi

Opublikowano

Dzisiaj mojge 3 gry co team fighta miałem DC ale na szczęście 2 gry wygrane team poradził sobie bezemnie , a 3 porażka 3 lvl na środku mida DC enemy jungler first blood następnie mam 6 lvl i flash zeby podpalić DC turret mnie zabił =.= i wyszło że miałem 0/4 =.= i to nie było DC 2 sekundowe czasami nawet 10 ..

Opublikowano

Bo Rito to kurwy. Po co oni wprowadzali te lagujące gówno Team Builder? Grałem przez to z max 10 gier i zawsze trafiały mi się typy z dywizji 2x mniejszej (ja plat a oni silver) a w enemy zawsze plat, diax. Chuj że normal ale grać z braindeadami nie zamierzam.

Powinni także skasować ten Trybunał bo cebulaki wchodzą i karają kogo popadnie przez co dostałem bana na czat bo napisałem "u suck".

Te lagi są przez te durne tryby co wprowadzają.

Opublikowano

Poza tym, że dzisiaj dostałem takiego DC, że Diana sama poleciała mi w 1:30 pod ich wieżę (na szczescie enemy był nieobecny umysłem), oczywiście padlem egzekucją, to nic wielkiego się nie dzieje. Oprócz 2 afkerow pod rząd na 4 lvl.

Opublikowano

Mam tak samo, pingi ponad 1000, i zawsze jak mam kogoś zaatakować, to wtedy się uwidzi. A dzisiaj 5 crashy miałem i bana dostałem, lol.

Opublikowano

Też mam nie raz pingi osiągają to 3k nawet jak włącze lola to ok nie mam pingów po 1 meczu a jak zagram 2 to zaraz zaczynają się lagi że aż przez 5 min takie lagi mam a później normalnie mam i tak w kólko

Opublikowano

Lol ja nie mam problemow xD 

Jedyny moj problem to Warm Laptop, karta graficzna normalnie Plonie i czasem Fps Freezuje.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...