Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrócenie IP na hostingu FiberHOST.

Leo14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie skromne pytanie, serwer zrobiony spoko wszystko tylko te ip takie ch...owe, mam zwykle ip:17362627182 no wiecie cyfry, czy nie da się zmienić ip na nazwe serwera albo jego kawalek?? Pliss o pomoc...

PS:Problem z GT-GameTracker

Mam problem z GT pokazuje ze sa gracze na serwie ale np. Nie pokazuje ile grali na serwie, np. Jak sie admina w cs kupuje i oni prosza o link z GT to pisze ze ile kto gral, kto najwoecej gral a ja mam. Puste, jak to naprawic, mialem serwer na pukawce to zrobili to za mnie fiber nie chce mi tego eepnac..

Opublikowano

Pomocy .....-.......-......-.......-.......-.......-

Juz nie dlugo otwarcie, poszukuje wspol wlasciciela...

Opublikowano

Napisalem fiberhost tylko chodzi mi o IP serwera, np. Wpisze w minecraft join serwer i tam np. Mc.mpcforum i polacza mnie

Opublikowano

Już to ogarnłem, wystarczyło wejść w domeny i tam było dodaj wpisałem nazwe i jest Okey... Tylko teraz ten ultimate clans :/

Opublikowano

@UP UC2 działa, tylko jest błąd że pisze, nie możesz założyć gildii na tym świecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...