Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ok naprawilem, ale teraz grałem 2 mecze i za każdym razem to wyskakuje przy zmianie stron po 15 rundzie i muszę od nowa naprawiać..

Jak pozbyć się tego na zawsze?!

Opublikowano

No to chciałbym zrobić w ostateczności, zagrałem 160h w csa bez żadnych problemow i nagle takie coś mi się psuje ;c

Moze macie jakieś konkretne rady na naprawienie tego ?

Opublikowano

Do parametrów startowych dodaj -secure

Nie wiem czy pomoże ale warto spróbować :)

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Na pewno pomoże ? Bo normalnie mi wszystko działa gra, ale jak zagram mm to podczas zmiany stron mi wywala a nie chcę już ryzykować.

Opublikowano

Zreinstalowalem calkiem steama, odpalalem cs'a w zgodnosci z XP, odpalalem steama jako admin i dodalem to -secure do opcji uruchamienia i dzialalo mi przez jakies 10 meczy, jednak dzisiaj znowu mi wywalilo i nie mogę znowu grać.. Często mogę grać jakieś 7 rund a potem wywala.. Macie jakies sposoby na naprawe ? ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...