Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beta testy

dziku213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy to prawda że beta testy wojsk lądowych są teraz otwarte za darmo ? Jeśli tak to do kiedy i o której ? I następne pytanie na kiedy MNIEJ WIĘCEJ mają wejść wojska naziemne do war thundera ?

Opublikowano

Nikt nie wie kiedy będzie. Patrząc na wasze przewidywania wybucham śmiechem, bo pod koniec 2013 przewidywaliście że będzie w styczniu/lutym. A usłyszałeś zapewne dlatego że np. bajtek wrzucił film primaaprilisowy i ktoś wziął na poważnie.

Opublikowano

Nikt nie wie kiedy będzie. Patrząc na wasze przewidywania wybucham śmiechem, bo pod koniec 2013 przewidywaliście że będzie w styczniu/lutym. A usłyszałeś zapewne dlatego że np. bajtek wrzucił film primaaprilisowy i ktoś wziął na poważnie.

Jakbys czytal strone war thunder to bys wiedzial ze open beta bedzie pod koniec wiosny

Opublikowano

Jakbys czytal strone war thunder to bys wiedzial ze open beta bedzie pod koniec wiosny

końcówka wiosny -> maj/czerwiec... ba dum tsss.... a wiadomo coś czy wgl kombinują ze statkami? ;)

1.jpg

Opublikowano

końcówka wiosny -> maj/czerwiec... ba dum tsss.... a wiadomo coś czy wgl kombinują ze statkami? ;)

Czytam stronę War Thunder. Ciekaw też jestem gdzie jest napisane że open beta będzie pod koniec wiosny, link or fake.

Nie wiadomo, a statków raczej nie robią. Głupotą byłoby już przy tym majstrować jak jeszcze GF są w zamkniętej becie, lepiej niech się pracownicy skupią na czołgach.

(Oprócz projektowania grafik promocyjnych ze statkami)

Opublikowano

Czytam stronę War Thunder. Ciekaw też jestem gdzie jest napisane że open beta będzie pod koniec wiosny, link or fake.

Nie wiadomo, a statków raczej nie robią. Głupotą byłoby już przy tym majstrować jak jeszcze GF są w zamkniętej becie, lepiej niech się pracownicy skupią na czołgach.

(Oprócz projektowania grafik promocyjnych ze statkami)

Wojska Lądowe

Wiele czasu zostało poświęcone naszym Wojskom Lądowym. Jest jednak zbyt wcześnie aby potwierdzić, że jednostki lądowe pojawią się w 1.39. Zamknięta Beta trwa i wielu jej uczestników uważa, że można już udostępnić testy dla wszystkich graczy, my jednak chcemy jeszcze poprawić, sprawdzić i ukończyć wiele spraw. Wojska Lądowe mogą zostać wydane w łacie 1.39, jednak najprawdopodobniej nie stanie się to przed wiosną.

http://warthunder.com/pl/news/222-Dzienniki-Deweloperw-Co-zobaczymy-w-Aktualizacji-139--pl

Poczytaj sobie

Opublikowano

Tu jest jak byk, że nie będzie OBT PRZED wiosną, nie że będzie pod koniec wiosny. Równie dobrze mogą dać na jesieni.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Witam.Czy to prawda że beta testy wojsk lądowych są teraz otwarte za darmo ? Jeśli tak to do kiedy i o której ? I następne pytanie na kiedy MNIEJ WIĘCEJ mają wejść wojska naziemne do war thundera ?

Nie jestem pewien czy 12 sierpnia. Czytałem gdzieś że pod koniec wakacji.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

10mpir9.png

Opublikowano

Wojska Lądowe

Wiele czasu zostało poświęcone naszym Wojskom Lądowym. Jest jednak zbyt wcześnie aby potwierdzić, że jednostki lądowe pojawią się w 1.39. Zamknięta Beta trwa i wielu jej uczestników uważa, że można już udostępnić testy dla wszystkich graczy, my jednak chcemy jeszcze poprawić, sprawdzić i ukończyć wiele spraw. Wojska Lądowe mogą zostać wydane w łacie 1.39, jednak najprawdopodobniej nie stanie się to przed wiosną.

http://warthunder.com/pl/news/222-Dzienniki-Deweloperw-Co-zobaczymy-w-Aktualizacji-139--pl

Poczytaj sobie

Nie stanie się to przed wiosną. Nie stanie się. Zresztą wiosna już jest. News czytałem daaawno temu. Po prostu zauważyłeś dwa wyjęte z kontekstu słowa i twoja mózgownica bez próby sprawdzenia utwierdziła się w informacji że będzie to przed wiosną.

Nie jestem pewien czy 12 sierpnia. Czytałem gdzieś że pod koniec wakacji.

Wiesz, każdy może napisać że będzie pod koniec wakacji czy też 12 sierpnia. Równie dobrze właśnie mogę ogłosić że GF wyjdzie w 2984 roku. Na razie nikt nie wie kiedy wyjdzie łącznie z devsami...

Opublikowano

Szczerze mówiąc to termin na koniec wakacji jest bardziej realny niż ich początek, o ile nie będzie to jeszcze później. Cyrki jakie czasem mają miejsce podczas gry to się w głowie nie mieszczą. Jeśli chcieliby to zrobić, w którymś z bliższych terminów to albo wystawią się na falę ostrej krytyki i zmieszania z błotem, albo zaprzęgliby do roboty masy specjalistów wyłapujących każde zgłoszenie, dogłębnie je sprawdzających i naprawiających.

Zamknięta Beta trwa i wielu jej uczestników uważa, że można już udostępnić testy dla wszystkich graczy, my jednak chcemy jeszcze poprawić, sprawdzić i ukończyć wiele spraw.

Nie wiem kto przy zdrowych zmysłach realnie wygłosiłby opinię, iż testy można publicznie udostępnić, chyba ktoś, kto rozegrał parę bitewek i nic nadzwyczaj dziwnego się nie stało, zwykła propaganda, mająca na celu zawyżenie postępu prac. Do zrobienia mają więcej niż " tylko wiele spraw ". Jednakże potencjał jest ogromny.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Nie stanie się to przed wiosną. Nie stanie się. Zresztą wiosna już jest. News czytałem daaawno temu. Po prostu zauważyłeś dwa wyjęte z kontekstu słowa i twoja mózgownica bez próby sprawdzenia utwierdziła się w informacji że będzie to przed wiosną.

Wiesz, każdy może napisać że będzie pod koniec wakacji czy też 12 sierpnia. Równie dobrze właśnie mogę ogłosić że GF wyjdzie w 2984 roku. Na razie nikt nie wie kiedy wyjdzie łącznie z devsami...

Rece opadaja przy tobie. Nie pisalem ze przed wiosna -_-

Opublikowano

Rece opadaja przy tobie. Nie pisalem ze przed wiosna -_-

A przy tobie jeszcze bardziej. Jak ty wywnioskowałeś z informacji nie przed wiosną informację że open beta pod koniec wiosny? Bo o to mi chodzi.

Opublikowano

Gdzie ja napisalem ze przed wiosna? Pisalem maj/czerwiec a nie przed wiosna.

Nie, nie napisałeś. Napisałeś że maj/czerwiec/koniec wiosny, cokolwiek tam wolisz i napisałeś że wiedziałbym gdybym czytał stronę WT. Spytałem się gdzie niby jest to napisane, a ty podesłałeś linka do newsa w którym nie ma absolutnie nic o tym że wyjdzie w maju czerwcu, jest jedynie informacja że nie wyjdzie przed wiosną. Jak wywnioskowałeś to że open beta będzie pod koniec wiosny/w maju/w czerwcu?

Opublikowano

A kiedy sie konczy wiosna? W sierpniu? Pomyśl troche człowieku/

A GDZIE ONI NAPISALI, ŻE POD KONIEC WIOSNY?

Może dać jeszcze większą czcionkę?

To nie my nie czytamy ze zrozumieniem, tylko ty dopisujesz sobie nie wiadomo co pomiędzy wersami.

Pożyjemy, zobaczymy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A kiedy sie konczy wiosna? W sierpniu? Pomyśl troche człowieku/

Inaczej. W takim razie gdzie na tej stronie jest cokolwiek napisane o końcu wiosny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...