Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję layout z możliwością poprawy. Całkowicie nowy układ!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Mam do zaoferowania:

5e131b0ff8fbf.png

W tej pracy bardziej nastawiałem się na układ szablonu, a ni jeżeli na tematykę pracy. Moim zadaniem było stworzyć szablon który będzie miał nowoczesny funkcjonalny styl, będzie przejrzysty i miły dla oka. Nie chciałem robić kolejnej pracy typu Star Craft, bo moje oczy nie wytrzymają kolejnej dawki ,,światła". Oczywiście praca może zostać poprawiona, zmieniona tematyka np. na wodna, czy ognista (o tym samym układzie szablonu). 

Nie sugerujcie się logotypem, został wykonany dosłownie w 30 S :D

Zapraszam na PW bądź gg: 50018226

Opublikowano

Ja też uważam, że twoje prace są na niskim poziomie, a nie wpadam w twój temat i hejtuję na prawo i lewo. Jakbyś czytał to jest propozycja układu szablonu i w każdej chwili mogę tematycznie go zmienić (tło, ornamenty etc.). Nie widzisz światełek choinkowych na moim layoucie i oceniasz że jest zły? Jako grafik powinieneś wiedzieć, że w tych czasach liczy się prostota i przejrzystość, bo to nie dzieło sztuki, a strona która ma jakieś zadanie do spełnienia. Oczywiście przyjmuję krytykę na klatę i dziękuję za tak ,,długą" ocenę. 

Opublikowano

Układ fajny, prosty i tajemniczy.

Mi się bynajmniej podoba.

Jedyne co mi nie pasuje i odstrasza to ten ucięty 'header' bodajże i samo brązowe tło - uzupełnij to czymś.

(SHOP się pisze) :)

+

Opublikowano

według mnie szablon wcale nie jest zły. Jest nawet ładny, ale cały efekt psuje header. Wyobraźcie sobie, że nie ma headeru, całkowicie inaczej się prezentuje wtedy.

To jest psd, czy zakodowany?

PS. Podoba mi się układ. Rozumiem, że szablon został tak stworzony, by zawsze były ostatnie dwa newsy? Czy wraz z dodawaniem strona się wydłuża?

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy header też robiłem tak ,,na szybko", też uważam że nie jest najlepszy. Co do newsów Wredna pomyliłaś chyba z eventami- dwa ostatnie eventy zostają pokazane, bo myślę że nie ma sensu, aby na stronie przez długi czas były stare informacje (bo w końcu po co komu wiedzieć, że jakiś event był 2 miesiące temu?). Newsy masz pod ewentami, przygotowałem je na 3 opisy, jeżeli postanowiłbym zrobić aby były wszystkie newsy to już zależy od kodera jak by wolał (czy chce mieć scroolbar, czy może jakieś hiperłącza do poprzednich, czy strzałki). 

W tej pracy nastawiałem się tylko i wyłącznie na nowy układ layoutów metina, dlatego nie przygotowałem tej pracy typowo tematycznie, a tak żeby pokazać że layout metina może być przejrzysty, estetyczny i funkcjonalny. To już od zleceniodawcy będzie zależało, jakie będzie chciał mieć tam ornamenty, jaka tematyka, jaki header ( nie daję gotowca, tylko możliwość wyboru)

WeedProjects pokaż mi gdzie w internecie jest podobny do tego layout metina? Nie zdążyłem zauważyć...

Za niedługo przygotuję layout typowo tematycznie (myślę że będzie bardziej ,,ogniście" z nutką stylu azjatyckiego)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...