Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Specyficzne lagi tylko w CS:GO

StalkerGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako iż dawno nie grałem w CS:GO chciałem wrócić do tej otóż pięknej gry xD Leczy jest problem. Za każdym razem, gdy tylko wejdę na jakiś serwer ping skacze od 100 do ponad 600 lub 800. W żadnych innych grach, np. w League of Legends albo w Starcrafcie się tak nie dzieje. Próbowałem z metodą ustawienia priorytetu na niski w menadżerze zadań. System mam po angielsku lecz w "Set Affinity" mam zaznaczone wszystkie CPU. Od CPU0 do CPU7. Zaznaczając tylko CPU0 i priorytet na niski lagi są mniejsze lecz zdarzają się skoki pingów do 200 lub 300. Dodatkowo nie mam też dźwięku. Lecz kiedy siedzę z kolegą na TS3 mam lagi w grze i na TS3 lecz gdy zminimalizuję grę ALT+TAB to lagi ustępują (WTF?!). Reinstal nic nie pomaga. Dzieje się to tylko w CS:GO. Proszę o pomoc. Sam nie daję rady. Skanowałem kompa - czysty. CCleaner też używany i defragmentacja dysku też była. Nic nie pomaga. Dodaje screena z cmd "ping wp.pl"  http://bit.ly/PV4uY9

@Edit: Sprawdzałem też spójność plików gry na Steamie. Pobrało 7 plików ale i to nie pomaga.

sygnatura_stalkergg_by_ad3r-d7w8l9r.png

"Geniusz to wieczna cierpliwość"

Opublikowano

Spróbuj wgrać nowy config od jakiegoś pro playera albo stwórz swój konfig na nowo ( Jeżeli weźmiesz od Pro Playera to gra będzie Ci lepiej chodzić , będzie lepiej skonfigurowana i wogóle ) . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...