Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego bot uzywacie do ostzrezen przed junglerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem  fanem topa ale czesto  daje sie zgankowac i w sumei tylko dlatego uzywam bola , narazie zalatwilem sobie good evade co mi pomaga uniknac wiekszosci cc junglera ale czesto nie umiem sie skupic i nawet gdy mam zwardowane to jungler sobie biega obok warda a ja nie zauważam go z racji małej podzielnosci uwagi wiec zwracam sie do wasz prośbą o jakis skrypt ktory mnie ostrzeże gdy jungler lub ktos inny pojawi sie blisko mnei na minimapie  , extra awarness od bola mi nie odpowiada poniewaz czesto mi crashuje  grę  / i macie moze jakis darmowy odpowiednik activator dla itemow ? glownei chodzi mi o itemy ofensywne pokroju ostrze zniszczonego krola  pozdrawiam

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Perfectping dasz do tego link :D proszę :D ?

musisz mieć VIPa do bola wtedy:

wchodzisz w zakładkę 2 od lewej, szukasz perfect ping i instalujesz. W 1 zakladce aktywujesz  no i jest gotowe, pojawi sie ktos na mapie to pinguje, ja zawsze uzywam.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...