Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting Maxcraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,postanawiam kupić serwer na hostingu maxcraft. Ofertę Minecraft Max 20 slotów.Korzystaliście z tej oferty,są lagi?Ile max pluginów?Faktycznie nieograniczona pamięć ram?

Opłaca się kupić,czy polecacie jakiś inny hosting/ofertę.

"Bo rocznik to tylko cyfry, a cyfry to nie uczucia."

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

Da ktoś odpowiedz odnośnie oferty minecraft max

"Bo rocznik to tylko cyfry, a cyfry to nie uczucia."

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

Nie zapominajmy ze maxcraft to pukawka.pl :)

Jak dla mnie nie jest to zły hosting sam mam u nich mam serwer który jest na razie w budowie.

Mam na nim trochę pluginów ale lagów nie ma ale 3 osoby na nim są :D tymczasowo :)

Ten serwer wykupywałem w ofercie RAM dokładniej wykupiłem 900 MB ale po pewnym czasie dostałem dodatkowo 400 MB RAM :)

Za darmo :)

Ja ci polecam wykupić ofertę na ram żebyś mógł zrobić sobie zapas ramu.

Bo jak np potrzebujesz żeby było gdzieś 100mb na slot a wykupisz 1GB ramu to dasz 10 slotów,

A jak wystarczy ci 64 mb czy tam mniej/więcej to możesz dać np te 15 slotów na ten 1GB.

:D

Liczę na "Lubie to" :)

76561198085920610.png

Opublikowano

1 odp, dobrze mowi, tez man serwer na razie sie robi, juz nie dlugo otwarcie do tego sa takie znizki ze ..... Raz na jakis czas masz np. -50% znizki od 10 do 200 slotow , serwery VPS, strony www, serwery Minecraft, serwery Dedyki

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Polecam Ci lvlup.pro chodziaż oferta taka jaka jest ale nie laguje przy 30pluginach na 20slotowym serwerze 1GB RAM.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

i na mxcraft chyba trwa jeszcze promocja ze do kupionego serwera dostajesz drugi taki sam za darmo ;)

76561198085920610.png

Opublikowano

Maxcraft to Pukawka.pl ma wszystkie serwery w Polsce w Warszawie, chyba w atmanie

Tam masz najniższy ping. Lagów nie ma, ochrona przed ddos.

Napisz do nich, to dostaniesz serwer na testy na 7 dni.

Ja dostałem na 14 dni :)

Jak przenosisz do nich serwer to dostajesz pierwszy miesiąc gratis.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

MaxCraft to Pukawka, serwery znajdują sie w Warszawie

Nie ma lagów, małe pingi 

Dają też promocje na fejsie na kody rabatowe więc całkiem spoko

Co do wydajności, miałem tam serwer bez lagów.. miałem chyba 30 pluginów i od kija skryptów na serwerze z 1gb ramu z 10 slotami i nie było lagów.. 

Polecam ;)

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

MaxCraft to inaczej pukawka. Bardzo polecam ten Hosting na servery do około 150 slotów sprawuję się dobrze, profesionalna i szybka pomoc techniczna i własny edytor plików FTP :)

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...