Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja gra + lolking

shounser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie jest ok. Tylko, że do 'normalnych' gier masz jeszcze dużo czasu. Mówiąc o normalnych grach, to chodzi mi o gry na poziomie 30 :P

Póki co jest ok, masz dobre buildy, farma jako tako na ten poziom jest. Najważniejsze to wygrywać i jeszcze raz wygrywać. Powodzenia w następnych grach.

Opublikowano

Ale co tutaj porównywać Twoje gry.. mogłeś zrobić sobie drugie konto, a tak po za tym, to nie da się określić czy dobrze grasz, bo na takim poziomie to grają dzieciaki, które nie potrafią kompletnie nic, mające po 10-12 lat..

Więc nie dowartościowuj się tak, bo gry się zaczną na 30 poziomie i wtedy możesz pokazać lolking i zapytać czy dobrze grasz ;)

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Ale co tutaj porównywać Twoje gry.. mogłeś zrobić sobie drugie konto, a tak po za tym, to nie da się określić czy dobrze grasz, bo na takim poziomie to grają dzieciaki, które nie potrafią kompletnie nic, mające po 10-12 lat..

Więc nie dowartościowuj się tak, bo gry się zaczną na 30 poziomie i wtedy możesz pokazać lolking i zapytać czy dobrze grasz ;)

Nie zrobiłem żadnego kolejnego konta, zanim ja wbije 30lv to miesiac minie, zawsze warto zapytać się czy dobrze gram.

Opublikowano

to jest tylko jakies 300 gier +/- .Zobaczysz szybko

ci zleci ;)

PS Nie mozna ocenic gry tylko na podstawie farmy i kd ;x.Jest tez wazne co robisz w tfach i jakie bledy popelniasz ale oby tak dalej *.*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...