Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt auto carry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie co do skryptu auto carry.

Co robi dana opcja:

Auto Carry

Last Hit(tu akurat wiem ale do nie go mam inne pytanie)

Mixed Mode

Lane Clear

I mam jeszcze pytanie co do last hit nie da sie go usatwic zeby sam last hitowal a nie pod przyciskiem X i zeby nie biegal i czy da sie jakos wlaczyc opcje auto carry.

I wgl jak to dobrze ustawic pod eza?

Opublikowano

Auto Carry - spacja, klikasz i robi orbwalking, z reguły również rzuca skillshote, Q Darius, Q Teemo czy inne.

Lane Clear - czyści linie

EZ + SAC --> GÓWNO, Nie ustawisz dobrze, jedynie jakiś vipowski gdzie masz prodiction/vprediction to może coś trafi.  Najlepsze jest : PSEzreal + MMA. 

Mixed Mode - podobnie jak Auto Carry, z tym że można chyba ustawić, żeby nie używał skillów ( chujowe, nieprzydatne. Spacja lepsza )

Last Hit -> Musisz zrobić toggle na ten przycisk (cały czas ta funkcja włączone) - ogólnie nie polecam chyba, że chcesz przegrać od razu mecz.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Auto Carry - spacja, klikasz i robi orbwalking, z reguły również rzuca skillshote, Q Darius, Q Teemo czy inne.

Lane Clear - czyści linie

EZ + SAC --> GÓWNO, Nie ustawisz dobrze, jedynie jakiś vipowski gdzie masz prodiction/vprediction to może coś trafi.  Najlepsze jest : PSEzreal + MMA. 

Mixed Mode - podobnie jak Auto Carry, z tym że można chyba ustawić, żeby nie używał skillów ( chujowe, nieprzydatne. Spacja lepsza )

Last Hit -> Musisz zrobić toggle na ten przycisk (cały czas ta funkcja włączone) - ogólnie nie polecam chyba, że chcesz przegrać od razu mecz.

Dzieki wlasnie zauwazylem ze niektore opcje to totalne dno i gowno, a co mi tam dam ci zaraz limit ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...