Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Factions

Leo14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie, Plugin Factions jest na gildie, czy on  ma Cuboida na 101x101, potrzebuje prędko plugin na gildie bo UltimateClans gotowy nikt nie chce mi dać a ja nie umiem tego skonfigurować bo do tego trzeba kilka plików około 6 a do factions 1!

Opublikowano

Nie jestem obeznany w pluginie factions ale pamiętam tylko ,że jest komenda /f claim ,która musi posiadać power.

Jeżeli umiesz się posługiwać skryptami to masz link do skryptu;

http://www.dzikoysk.net/ultimateclans/

PRZYPOMINAM!

P: Skrypt przy tworzeniu gildii pisze „Błąd! Skontaktuj się z administratorem, nie ustawiono spawn point’u!”
O: Ustaw spawn świata gildii komendą /clans setspawn

NA DOLE MASZ INFORMACJE (NA STRONIE)

#---

#

# Drake MpcForum!

#

#---

Opublikowano

Factions jest to plugin dzięki któremu możemy założyć gildię.

Aby zabezpieczyć teren dla gildi gildia musi posiadać power +0, jeden claim wymaga 1 powera. Domyślnie w configu pluginu jest ustawione, że gracz może mieć maksymalnie 10 powera. A więc wielkość terenu gildi zależy od tego ile gildia ma członków i ile mają oni powera; )

PS. Plugin jest banalnie prosty do skonfigurowania i obsługiwania; )

Pozdrawiam. Jak byś miał problemy pisz pw ;P

Opublikowano

@UP x2 dzięki, download miał gotowca a jak pobieralem wczesniej tego nie bylo masz Lajksa, ... Jezeli chcesz to zapraszan nie dlugo na otwarcie serwera ... Moze Vip :)

Opublikowano

/plugins jest to komenda pokazująca jakie masz pluginy wgrane na serwer. Radze zablokować zapobiegniesz skopiowaniu serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...