Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SkyBlock Ceny w sklepie na serwerze ?

Groot.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Niedługo mam zamiar otworzyć serwer SkyBlock ale nie wiem jakie ceny dać w sklepie i jakie przedmioty żeby nie było za łatwo.

Przedmioty mam już mniej więcej przygotowane ale chciałbym wiedzieć jakie przedmioty powinny się na pewno znaleźć na SkyBlocku i jakie mogły by mieć ceny.

Info : chce żeby to nie był za łatwy serwer tylko żeby było potrzeba poświecić trochę więcej czasu niż jeden dzień żeby coś osiągnąć.

Propozycje ?

76561198085920610.png

Opublikowano

Powiem tak, nie rób serwera SkyBlock bo jest tego FULL . A jeśli chcesz zrobić SB to zrób coś oryginal :P

A ceny znajdź w jakimś sławnym SB i zrób ss, potem zmień ceny i tyle :P

Opublikowano

@ REF

( Droga administracjo przepraszam ze teraz ale później mogę nie mieć kiedy )

76561198085920610.png

Opublikowano

Chodzi mi o to jakie dać ceny np jaj zwierząt diaxow żelaza i w ogóle no cobbla też żeby kasa nie była liczona w tryliardach xD 

Bo chodzi mi głównie o to że zazwyczaj gracze np sprzedają cobbla żeby zarobić bo się opłaca.

I nie chce żeby ceny były duże tylko jakieś mniejsze i żeby nie zarabiało się za szybko.

Pewnie mało z tego zrozumiesz :P

Jak coś to pisz bo muszę jak najszybciej ustalić ceny do sklepu.

76561198085920610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...