Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

A Więc Tak Jak W Tytule Mam Problem Z Pewną Misją !

Otóż Jest To Misja Z Stronami Pamiętnika !

Wykonałem misje z 5 stroną pamiętnika i gdy otrzymałem tą stronę odniosłem ją do magazynu :)

Gdy dobiłem 47 lvl z pośpiechu aby dostać expa bo musiałem szybko wbić 48 lvl pobiegłem do Uriel ale bez strony :(

Uriel nie upominał się o żadna stronę ani nic z tych rzeczy, dostałem Yangi i EXPA :)

Więc poszedłem zrobić misje z 6 stroną udało się dotkłem pomnika wróciłem się również dostałem EXP i Yangi !

Ależ Gdy Zaczołem Robić 7 stronę pamiętnika nastąpiły pewne komplikacje :(

Ubiłem już bardzo dużo zawadiaków i strona nie dropła ;(

Więc Chciałem Się Was Zapytać Czy Bez Oddania Tej 5 strony da się zrobic misję z 7 troną !

Jak Się Nie Da To Zaczne Grac Od Nowa Kimś Innym, bo Nie Będę Tracił Czasu Na Bicie Zawadiaków I Czekanie Na Stronę, Która Może Nigdy Nie Dropnąć !

Dziękuje Wszystkim Za Pomoc !

Opublikowano

Może po prostu biłeś złe, bo są pustynne zawadiaki (w grupie z: 1x Skorpion Łucznik, 1x Młody Człowiek Skorpion, 1x Wężowy Miecznik oraz 1x Wężowy Łucznik. ) i są Silne pustynne zawadiaki. Trzeba bić normalne a nie silne.

Opublikowano

@UP tak masz bic nie silne tylko zwykle a ten twoj cytat

bo nie bede dropił tego do usranej smierci !

to to zalezy tylko od szczescie moze ci dropnac z 1 zawadiaki a moze przez 1 tydzien nic nei poleciec :P

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Bug ze stronami jest powszechny, i nikt jeszcze przez niego nie ucierpiał. Myślę że powinieneś uzbroić się w cierpliwość i dalej bić zawadiaki. Wiem że to trudne, ale nikt nie powiedział żę w życiu jest łatwo ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...