Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wyczymie zaraz no ja nie moge

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż kiedyś tam z brązu dostałem się do silvera. Grałem potem 3 rundy i wszystkie przegrałem i przez dlugi czas rankedów nie grałem i spadłęm do brązu i teraz jak spadłem przegrałem 4 rankedy w brązie i nic nie wygrałem czyli mam 7 ranków pod rząd przegranych. Doradzi mi coś bo ja kurwicy dostaje przez tych debili...

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Kolejne dziecko płaczące że przegrywa. Ogarnij dupe i nie wyzywaj swojego teamu to będziecie lepiej grac.

eh... przeszedłem do silvera miałem przez 3 gry gdzies ze przegrałem, potem wpadłem znów do brązu przegrałem 2 z rzędu i miałem tez to gdzies potem przegralem znow i normalnie wkurzyłem się, bo grałem z długimi odstepami czasu np 1 ranked, miesiac pozniej znow ranked, pare tygodniu pozniej i znow ranked. I to mnie wkurza, teamu nie wyzywam ale rumble 0/11 miał i wepchnął sie mi na lane no to jest już  pro kurwica...

Opublikowano

Jak przegrasz kolejne 20 pod rząd to przyjdzie czas ze enemy będzie tak słabe ze twój team pocarruje. Ja tak miałem tylko ze przegrałem gdzie z 15 i sam carrowalwm

Odkrywca
Opublikowano

Może zacznij czerpać radość z gry a nie się na nią wkur*iać ? To po pierwsze. 
Po drugie w bronzie patrz na siebie i nie flame'uj... staraj poprawić swoje swoje umiejętności a nie czyjeś.
Po trzecie o czym myślisz, gdy grasz normala ? O tym, by go zagrać. O czym myślisz gdy grasz rankeda? O tym, by go wygrać.

Przestań ciągle tryhardować i myśleć tylko o wygranej, bo nie jesteś profesjonalnym graczem. Zacznij grać na luzie i nie spinaj się o LP a nawet nie zobaczysz jak wyjdziesz z bronzu.
Każdą gre można przegrać jak i wygrać.

Opublikowano

Może zacznij czerpać radość z gry a nie się na nią wkur*iać ? To po pierwsze. 

Po drugie w bronzie patrz na siebie i nie flame'uj... staraj poprawić swoje swoje umiejętności a nie czyjeś.

Po trzecie o czym myślisz, gdy grasz normala ? O tym, by go zagrać. O czym myślisz gdy grasz rankeda? O tym, by go wygrać.

Przestań ciągle tryhardować i myśleć tylko o wygranej, bo nie jesteś profesjonalnym graczem. Zacznij grać na luzie i nie spinaj się o LP a nawet nie zobaczysz jak wyjdziesz z bronzu.

Każdą gre można przegrać jak i wygrać.

rozumiem, tylko jak ja grałem 1 rankeda, miesiac pozniej znowu i przegralem pare tygodniu znow i przegralem potem pare dni i znowu przegralem, nie rozumiem tego. Chcioz gdybym mial 1 wygrana a nie ze ciagle

Opublikowano

Ja przegrałem w tym tyg. 7 rankedów pod rząd ;) Dziś zagrałem i 2 x win. Nie ma się co spinać ;) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Ja miałem w plat w ujjj przegranych pod rząd (jakoś 10-11) i  po prostu grałem sobie cały czas tylko ARAMy a potem jak doszedł nowy tryb to w URFa.

Na początku ignoruje kazdego i sie nie spinam.

Opublikowano

Przestań grać w lola, też jak grałem taki byłem, nie warto strzępić sobie nerwów i marnować zdrowia ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Wyluzuj wtedy zacznij grac. 

minionek_5956.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...