Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heal zamiast bariery?

Prohowkz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre i opłacalne, do ucieczki, do dogonienia typka i ogólnie pro elo.

Do 8 bariera jest lepsza, od 8 jest heal lepszy. bierz heala.

peace.

Opublikowano

heal jest jak najbardziej ok na solo q na adc ze wzgledu na buffa + debuff ignita

jeśli grasz duo dobrze jest jesli twoj adc bierze heal ty bariere nie musze chyba mówić czemu

heala jeszcze mzona grac na midzie ziggs np. zamaist barriery

mundo/vlad top

IQpyWN8.png

Opublikowano

@up więcej tego "IMO"

Ja polecam heala daje fajne buffy na heal,speed i ściąganie ignite'a

Opublikowano

Wiesz.. zależy jak na to patrzeć, bariera na początku daje więcej, a jak grasz na bocie na low elo, to wątpię by jakiś support wziął ignite, więc po co heal?

Tym bardziej, że skoro na początkowych lvlach bariera daje więcej, to automatycznie lepsza jest do szybkiego zdobycia killa i wybrnięcia sytuacji.

Ja tam zazwyczaj biorę barierę, ale heala też zdarza mi się nieraz wziąć, jak widzę hard lane, to proszę dodatkowo supporta, by wziął heala zamiast ignite ;)

Wtedy bardziej to jest opłacalne, niż żebyś tylko Ty (jako adc) brał heala.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

heal, era bariery już się skończyła ; )

Bariera:
- 210s CD
- działa tylko na ciebie
- trwa przez 2 sekundy
- Wartość od lvl : 115/135/155/175/195/215/235/275/295/315/335/355/375/395/415/435/455

Heal:
- 240s CD
- Działa na 2 cele
- 30% MS
- HP na stałe
- Wartość od lvl: 90/105/130/155/180/205/230/280/300/320/345/370/395/420/466/470/495

Myślę, że dobrze wam to opisałem ; )
Opublikowano

Wkurwiają już mnie te zasrane brązy, które nie potrafią czytać patchnotów.. chyba wyraźnie jest napisane, że aktualnie Heal kontruje Ignite'a więc opłaca w chuj bardziej od bariery. Po za tym teraz daje więcej życia + trochę speeda na chwilę co pozwoli uciec/dogonić.

Już mnie powoli wkuhwiają te durnie na streamach np Nervariena, TheRainMana itp. Ciągle pytają o to samo jakby sami nie mogli przetestować na normalu jakimś i tylko trują dupsko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...