Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestroga

Only4Me

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elos dzisiaj wbijam na 4story przezucam itemki z konta kolegi bo skonczyl gre Wbijam na swoje

i tu nagle twoje konto .... (ban)

A wiecie za co ???

MOZALIA I WYZYNA

Wstawiam ss za co dostalem banika

SS z IRC

Thx za dobre rady

Mialem rozge +15 no nie :DDD

29a05b90de374659m.jpg

k0cio.jpg
Opublikowano

ludzie to nie ma znaczenia ja tez dostalem za to bana a gm mi powiedzial ze bylem tam 10 marca i bilem tam brudne drzewolagi i powiedzial ze bilem na zamknietym obszarze. im to wszystko pokazuje na servie to nie ma znaczenia czy sie gada z npc czy nie

Opublikowano

ludzie to nie ma znaczenia ja tez dostalem za to bana a gm mi powiedzial ze bylem tam 10 marca i bilem tam brudne drzewolagi i powiedzial ze bilem na zamknietym obszarze. im to wszystko pokazuje na servie to nie ma znaczenia czy sie gada z npc czy nie

Witam

generalnie sprawa wygląda następująco:

GM nie ma dostępu do listy graczy z miejscami ich przebywania,ale po wpisaniu komendy wraz z nickiem cheatera otrzymuje widok zza jego pleców łącznie z mapa, tak więc nie można jak wcześniej napisał kolega sugerować się tym ,czy się z kimkolwiek pisało, nawet jeśli to bym NPC.

To, co ci się przytrafiło to był tzw nalot, przeprowadzany raz w miesiącu lub raz na 2 miesiące.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A jedno pytanie mam... Jak uniknąć tego Aby nie dostać bana Jesli sie expi na narvashi mocnym ?? Mój sposób jest taki ze jak jestem na narvshi to co raz patrze czy GM jest w grze jak narazie te sposób działa ale nie wiem czy jest w 100% skuteczny ;P... Po banie na kapłanie 61 lvl boje sie tego ;D

johncena2kopia.jpg
  • Dodaj nową pozycję...