Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Questera, pomocnika technicznego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż zacząłem tworzyć autorski serwer, z wyjątkowymi pomysłami, których nie ma jeszcze nigdzie indziej, lecz jestem sam i dlatego potrzebuję kilku zaufanych osób, które zaczną mi pomagać. Serwer dopiero zaczął swój projekt i nie wyjdzie prędzej niż parę miesięcy, więc szukam współpracy na długi okres.

Poszukuję:

Questera, który ma doświadczenie i  będzie potrafił:

- pisać questy fabularne,

- pisać dungeony,

- będzie szybko dochodził do problemu, który wystąpi.

Pomocnika technicznego, który ma doświadczenie z plikami serwerowymi i będzie potrafił:

- edytować game

- rozwiązywać problemy związane z mapami, channelami etc.,

- wiedział jak naprawić problem, bez większego zastanawiania, czyli po prostu osoba, która zna się na rzeczy, to co popsuje potrafi natychmiast "zreperować".

Co oferuję od siebie?

- znajomość techniczną maszyny, klienta gry,

- kulturę,

- pełnoletność (nie jestem osobą, która ma 14 lat i chcę zrobić swój fajowski serwerek),

- gdy serwer powstanie oczywiście % z zarobku, odpowiednie stanowiska.

Z góry mówię, że nie będę płacił za napisanie questa bądź wgranie czegoś na serwer, więc jeśli jesteś osobą żerującą tylko na pieniądzach i spierdalaniu to nie pisz. Szukam osób godnych zaufania, co przerodzi się w owocną współpracę i dopiero gdy ja sam zacznę zarabiać będę mógł wstanie odpłacić wam jakiś % za to co wspólnie stworzymy :)

Kontakt:

- PW 

- gg: 43173467

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...