Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

e-pecior

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, zamierzam kupić se e-petka bo juz mnie fajki duszą.

jakiej firmy polecacie? kupować całego czy skręcać? 

tak do 200zł cenowo.

Opublikowano

http://allegro.pl/1x-markowy-e-papieros-volish-ego-3-crystal-w-wa-i4096865084.html

Bierz z dobrej firmy, a nie z byle gówna ;) bo potem się rozwali Ci bateria i będziesz tylko w tyle z kasą ! Raz dobrze zapłać a miej na dłużej :) 

Ja mam volisha i też baterie 1100mAH i trzyma mi dzień do trzech dni, zależy od tego ile się pali ;) 

Logo.JPG

Opublikowano

volish to najgorsza 'markowa' firma jaka istnieje. jakość nie powala, a cena 3x większa od chinczyka i kitem jest, że mniej się na nią wydaje.

Polecam kupić prosto z Chin Vamo V2, świetna fajeczka za ~150 zł, 50 zl zostanie Ci na ~200 ml najlepszych liquidów hangsen. Nie daj sobie wmówić, że 'polskie' papierosy są lepsze, bo NIE ISTNIEJE Polska firma produkująca e-fajki. Wszystko to chińczyki ze zmienioną nazwą i ceną oczywiście.

Opublikowano

volish to najgorsza 'markowa' firma jaka istnieje. jakość nie powala, a cena 3x większa od chinczyka i kitem jest, że mniej się na nią wydaje.

Polecam kupić prosto z Chin Vamo V2, świetna fajeczka za ~150 zł, 50 zl zostanie Ci na ~200 ml najlepszych liquidów hangsen. Nie daj sobie wmówić, że 'polskie' papierosy są lepsze, bo NIE ISTNIEJE Polska firma produkująca e-fajki. Wszystko to chińczyki ze zmienioną nazwą i ceną oczywiście.

Tak? To jak wytłumaczysz fakt, że kolega ma chinola i batera trzyma mu PÓŁ DNIA, max dzień!  Drugi za to ma Volisha i bateria trzyma mu ok. tydzień :O

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@xDeStRuCtx

Nie chce się kłócić ponieważ nie testowałem tej firmy co wspominasz wyżej, ale ja na swoim przykładzie doskonale widzę.. Posiadam Volisha już od roku i swoje już przeżył, a za to kolega kupował sobie jakieś chińskie gówno co za dwa dni mu się zepsuło i potem kolejne 3 sobie chinole kupił, które także się rozpierdoliły.Wnioskując mógłby sobie kupić jedną dobrą e-fajke.

Z resztą jak się potrafi korzystać i się dba o to, to będzie działało długo.. Do Ciebie wyłącznie decyzja należy, tylko nie kupuj gówna za 50 zł, bo możesz być pewny, że rozpadnie Ci się :p

Logo.JPG

Opublikowano

Nie nie, nie zrozumieliście. Są chinole i chinole. Logiczne, że bateria chińska za 2,5$ nie będzie bestią, ale bateria volisha to chińczyk (w chinach ~15 zł) i trzyma równie długo. Mimo to, vamo sprzedawane w Polsce jest po ~250-300 zł, a w Chinach to samo vamo z drugą baterią za 150 zł.

Opublikowano

No nie wiem już sam, zadnia są rózne.

Obok siebie mam E-bossa, e-bulla i e-yoja czy jakos tak to szło.

Chodzi mi tylko, aby batka trzymała nawet te 2-3 dni.

@xDeStRuCtx

Nie chce się kłócić ponieważ nie testowałem tej firmy co wspominasz wyżej, ale ja na swoim przykładzie doskonale widzę.. Posiadam Volisha już od roku i swoje już przeżył, a za to kolega kupował sobie jakieś chińskie gówno co za dwa dni mu się zepsuło i potem kolejne 3 sobie chinole kupił, które także się rozpierdoliły.Wnioskując mógłby sobie kupić jedną dobrą e-fajke.

Z resztą jak się potrafi korzystać i się dba o to, to będzie działało długo.. Do Ciebie wyłącznie decyzja należy, tylko nie kupuj gówna za 50 zł, bo możesz być pewny, że rozpadnie Ci się  :P

Spokojnie, stać mnie :D

Opublikowano

No nie wiem już sam, zadnia są rózne.

Obok siebie mam E-bossa, e-bulla i e-yoja czy jakos tak to szło.

Chodzi mi tylko, aby batka trzymała nawet te 2-3 dni.

Spokojnie, stać mnie :D

Nie chodzi stać czy nie stać, po prostu volish to przepłacanie za shit. Poczytaj na forach o modach i innych cudeńkach, które ulepszą palenie ;)

Opublikowano

Dobra doszedłem do wniosku, jeżeli nie będzie nigdzie volisha w moim miescie to kupuje batke z ebossa 1100 albo 1300 i atomizer tez z ebossa.

teraz nasuwa sie pytanie jakie olejki są dobre?

palilem:

-mieta

-energetyk

-whiskey

-jabłko

-winogrono

-banan

-czekolada

-jaogda

-pozeczka

wiecej nie pamietam ;d

Opublikowano

Dobra doszedłem do wniosku, jeżeli nie będzie nigdzie volisha w moim miescie to kupuje batke z ebossa 1100 albo 1300 i atomizer tez z ebossa.

palilem:

-mieta

-energetyk

-whiskey

-jabłko

-winogrono

-banan

-czekolada

-jaogda

-pozeczka

wiecej nie pamietam ;d

eboss - kolejny chińczyk z inną nalepką. nie licz na cuda, szkoda $.

Opublikowano

Weź tam, gdzie jest najtaniej. Zauważ, że WSZYSTKIE te ego są takie same, bo to te same podzespoły.

On i tak będzie mi tylko służył do nocnego grania + czasem dwór także wiesz 

Opublikowano

palilem:

-mieta

-energetyk

-whiskey

-jabłko

-winogrono

-banan

-czekolada

-jaogda

-pozeczka

wiecej nie pamietam ;d

Polecam:

Borówka Amerykańska (zajebista....), Owoce leśne, pozeczka też nawet spoko, Energetyk nie będę komentował.... ^^Syf. Jabłko-Mięta, guma ^^ ujdzie nawet, 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Arbuz jest świetny  ^_^

mi nie smakował,

czasem mieszalem

jabko - energetyk

jablko - mieta

jablko -arbuz

arbuz - mieta

jutro bede sobie kupowal czyli volish tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...